Нідерланди-Україна 3:2. Володимир Зеленський відреагував на результати матчу
Нідерланди-Україна 3:2. Володимир Зеленський відреагував на результати матчу

Нідерланди-Україна 3:2. Володимир Зеленський відреагував на результати матчу

Матч Україна-Нідерланди завершився з рахунком 3-2 на користь Нідердандів. Збірну України очікує ще два матчі на груповому етапі турніру.

Підсумки матчу повідомляються на сайті європейського футболу UEFA.com.

Хід гри

Українська збірна програвала з рахунком 2: 0. У другому таймі гравцям вдалося відновити паритет, але гол захисника господарів поля на 85-й хвилині матчу став вирішальним.

Матч відзначається високою швидкістю і динамічністю. Протягом усього протистояння вболівальники відчували напругу. Так, у першому таймі нідерладським футболістам Вейналдуму і Вегхорсту вдалося забити по голу суперникам.

Україна зрівняла рахунок у другій частині поєдинку: на 75-й хвилині Андрій Ярмоленко виконав дивовижний кручений удар в дальню "дев'ятку", воротар господарів поля не зміг відбити потужну атаку. Другий гол був забитий завдяки командній роботі: Руслан Малиновський зробив вивірену подачу зі штрафного, Роман Яремчук підхопив м'яч головою і направив його впритул зі штангою. Переможний гол збірній Нідерландів приніс Дензел Думфріс.

Матч Україна-Нідерланди, скріншот з трансляції.

Реакція президента

Незважаючи на видовищну гідну сутичку Україна програла 6-й поспіль матч на чемпіонатах Європи. Збірна повторила найгіршу історичну серію, автором якої є колишня Югославія.

Володимир Зеленський вже відреагував на поразку української збірної. На своїй сторінці в Instagram президент опублікував фото національної команди і написав слова підтримки.

"Емоційний початок. Дуже сильна гра до останньої секунди. Кожен українець був сьогодні з вами і буде і надалі. Попереду-дві важливі гри та ПЕРЕМОГА! Тому напис на формі не прибрати! Бо це - про Україну! Тому що це сьогодні - про вас», - зазначив Володимир Зеленський.

Раніше портал MY.UA повідомляв про коментарі Де Бур: Ярмоленко забив прекрасний гол, але абсолютно не обов'язковий.

Також ми писали, що на польському телебаченні Україну "випустили" на матч з Нідерландами під російським прапором. 

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом