Ілля Кива після бійки з Тищенком зняв штани просто в Раді: пікантні кадри злили в мережу
Ілля Кива після бійки з Тищенком зняв штани просто в Раді: пікантні кадри злили в мережу

Ілля Кива після бійки з Тищенком зняв штани просто в Раді: пікантні кадри злили в мережу

Народний депутат України Ілля Кива попався в Раді за незвичним заняттям — на очах у всіх, хто був навколо Киви, він розстібнув брюки.

Відео пікантної ситуації, в яку потрапив Ілля Кива, виклали в мережі у телеграм-каналі Hello Rada. 

Ілля Кива просто в українському парламенті розстібнув пасок та брюки. Після цих дій він краще заправив сорочку в брюки. Усе це відбувалося нібито в прихованому куточку Верховної Ради. Однак Кива не врахував той факт, що поруч з ним, по-перше, знаходилися інші депутати, а, по-друге, зверху всю ситуацію знімали журналісти. 

Поки Кива заправляв сорочку, роблячи це похапцем, він встиг навіть привітатися з колегами. Після того, як депутат закінчив зі своїм туалетом, він взяв папку та телефон. 

Відео зняли відразу після штовханини з Тищенком

Як написали автори відео на каналі, ролик із тим, як Кива активно заправляє сорочку, зняли відразу після його конфлікту з Миколою Тищенком — депутатом від «Слуги народу». 

Конфлікт з тяганиною стався між народними обранцями Кивою та Тищенком 17 червня. У той момент якрах відбувався розгляд законопроєкту щодо діяльності Національної ради з питань теле- та радіомовлення. 

Як до сутички причетний Потураєв

Іскрою, яка призвела до конфлікту, стали слова Потураєва про те, що партія ОПЗЖ має зникнути — тоді, мовляв, закінчиться епоха бідності. За словами нардепа Потураєва, скинути партію має сам народ України. 

Такі слова колеги викликали обурення в Іллі Киви, оскільки він представник партії ОПЗЖ. Кива вийшов до трибуни й почалася штовханина між партіями. Біля Іллі Киви опинився Микола Тищенко — зав’язалася невелика бійка. Колег намагався зупинити Нестор Шуфрич. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що Арсена Авакова збираються відсторонити від посади глави МВС.

Також портал MY.UA писав, що з'ясувалася  правда про дисертацію нардепа Іллі Киви.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом