Гороскоп на липень: знаменитий американський астролог передбачив, які знаки зодіаку розбагатіють
Гороскоп на липень: знаменитий американський астролог передбачив, які знаки зодіаку розбагатіють

Гороскоп на липень: знаменитий американський астролог передбачив, які знаки зодіаку розбагатіють

У наступному місяці повороти доль представників кожного знака без винятку будуть схожі, як ніколи. І на це є кілька причин.

Відомий астролог Кайл Томас розповіла, чого чекати в наступному місяці-липні, і які "вищі" сили за це дякувати або звинувачувати.

Детальний астрологічний прогноз на липень 2021 року

ОВЕН

Липень буде для Овнів жарким, як в прямому, так і в переносному сенсі! Вогняний Марс продовжить запалювати вашу зону пристрасті, пробуджуючи вашу спрагу пригод до 29 липня. Це повинно пробудити в вас сильне бажання любові, сексу, відпочинку або творчості. Самотній Овен не повинен упускати цей момент, щоб проявити себе, так як ви можете знайти когось, хто дійсно "запалить" вас. Якщо ви вже у відносинах, використовуйте цю вібрацію, щоб провести разом пікантний час. Якщо ви плануєте вагітність, можливо, ви зараз особливо плідні. Ті з вас, хто вже є батьками, можуть помітити, що вашим дітям потрібно більше Вашої уваги.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень 2021 року

ТЕЛЕЦЬ

Могутній Марс продовжує марширувати через внутрішній сектор Тельців до 29 липня. Це може допомогти Вам зосередитися на домашніх або сімейних справах, будь то переїзд, ремонт або допомога батькам. У цей час ви також можете відчути себе трохи різкіше або агресивніше щодо своїх емоцій. Відстоюйте те, що ви відчуваєте.

БЛИЗНЮКИ

Марс продовжить підживлювати сектор зв'язку близнюків весь місяць до 29-го числа. Це дозволить вам зосередитися на важливому листі, виступі, рекламі або ініціативі в соціальних мережах. Ви будете глибоко переконані і захоплені своїми ідеями і зможете зробити сильний вплив. Цілком ймовірно, що за цей час ви теж підпишете хоча б один важливий контракт. Благословенний Юпітер також продовжує сяяти на Вас зі свого трону у вашому секторі досягнень. Це почалося 13 травня і триватиме до 28 липня. Це обсипає ваше професійне життя удачею і розширенням.

РАК

З Днем Народження, Рак! Вас чекає захоплюючий місяць. Якщо до 22 числа Сонце знаходиться у вашому знаку Зодіаку, ви відчуєте прилив енергії, коли співає сезон дня народження! Ставте себе на перше місце і рухайтеся до своїх найважливіших особистих цілей. Під час вашого сонячного повернення вам пропонується встановити закономірності, яких ви хочете дотримуватися в майбутньому році.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень 2021 року

ЛЕВ

Запали світ, Лев! Марс продовжує підтримувати ваш знак Зодіаку до 29 липня. У вас буде більше сили, влади та енергії, ніж у будь-якого іншого зодіаку, тому зараз саме час показати всім свою зоряну силу. Наполегливо працюйте, щоб встановити закономірності, які ви хочете побудувати в найближчі два роки, тому що Марс відвідає вас тільки один раз за цей час. Марс дає вам сили для реалізації великих ініціатив, тому не стримуйтеся. Це паливо може допомогти Вам у досягненні особистих цілей, фітнес-планах та сексуальних питаннях.

ДІВА

Ви насолоджуєтеся танцем доброзичливого Юпітера у вашому партнерському секторі з 13 травня Діва. Це триватиме до 28 липня, даючи вам відчуття єдності, якого ви не відчували останнім часом. Це допоможе прив'язаним Дівам особливо зблизитися зі своїм партнером, оскільки вони будують довгострокові плани і разом домагаються більшого благополуччя. У цей час шляхи самотніх сердець можуть перетинатися з призначеними близнюками.

ВАГА

Доброзичливий Юпітер продовжує стрімко зростати через сектор продуктивності ваг з 13 травня по 28 липня. Це принесе легкість, щастя і благословення вашій роботі. Якщо ви шукаєте роботу краще, ловіть день. Нинішня робота може раптово здатися, ніби там дме більш м'який вітерець. Ще один спосіб, яким це може принести вам користь, - це збільшення фізичної сили і здоров'я, особливо якщо ви хочете працювати з поліпшеним режимом харчування і фітнесом. Перш за все, знайте, що Всесвіт на вашому боці.

СКОРПІОН

Продовжуйте кипіти в липні, Скорпіони! Марс продовжує посилювати вашу професійну зону до 29 липня. За цей час ви можете досягти деяких великих досягнень і, ймовірно, будете дуже зайняті на роботі. Нагороди, віхи і більш високі висоти можуть бути в межах досяжності, якщо ви будете особливо старанно працювати над ними зараз. Однак, якщо ви не в правильній професії, Ви відчуєте величезне внутрішнє розчарування, оскільки зрозумієте, що вам потрібно з'ясувати щось ще.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень 2021 року

СТРІЛЕЦЬ

Відчуйте літню спеку, Стрільці! Марс продовжує проходити через вашу зону експансії до 29-го числа. Тут, в товариському знаку вогню, ви будете легше просуватися до своїх особистих і професійних цілей. Це також підсилює ваше чарівність і магнетизм, так що використовуйте це!

Деякі Стрільці могли знайти стимул займатися академічними, медійними, видавничими або міжнародними питаннями в цей час. Ваш правитель, Юпітер, також буде продовжувати танцювати у вашій домашній сфері до 28 липня. Це принесе вам подвійну дозу щастя, оскільки світло наповнює ваш будинок і сімейні справи. Ви могли відчути, що знайшли Життєвий простір своєї мрії і переїхати, або ж виправити своє нинішнє, щоб воно стало ще більш чарівним. Очікуйте, що відносини з вашими родичами теж покращаться.

КОЗЕРІГ

Відчуйте вогонь, козероги. Марс продовжує заряджати вашу зону близькості до 29-го числа, що може допомогти вашому сексуальному життю спалахнути. Швидше за все, ви будете почувати себе особливо нужденним і вимагає величезної уваги. Якщо ви цього не розумієте, ви в кінцевому підсумку засмучуєтеся і стривожитеся.

Зверніть увагу на свої припливи і відливи. Доброзичливий Юпітер також продовжить рух через ваш сектор комунікацій до 28 липня. Цей період принесе удачу і удачу всім вашим письменницьким, усним, маркетинговим та інтелектуальним зусиллям. Деякі Козероги можуть почати роботу над призначенням призів, книгою або сценарієм, в той час як інші можуть вирішити оновити деякі свої облікові дані.

ВОДОЛІЙ

Доброзичливий Юпітер продовжить свою справу у вашій фінансовій сфері до 28 липня, Водолій. Після цього він повернеться, щоб знову принести вам подвійну дозу удачі. Не хвилюйтеся, якщо ви ще не посіяли всі насіння, які хотіли почати в цьому році, тому що в другій половині 2021 року у вас буде більше можливостей для цього. У найближчі тижні ви, ймовірно, побачите більше процвітання. проявлятися у вигляді підвищення, збільшення доходу або прибуткової пропозиції про роботу, якщо ви ще цього не зробили. Час має істотне значення, тому що, якщо ви не можете діяти зараз, вам, можливо, доведеться почекати до 2022 року, щоб відчути більш сильний вплив на ваше багатство.

РИБ

Ви насолоджуєтеся радісною удачею від вашого співправителя, Юпітера, поки він пливе по вашому знаку Зодіаку до 28 липня. Абсолютно нова глава у Вашому житті настала, приносячи вам благословення і чудеса. Настав час показати Всесвіту, чого ви хочете, і почати будувати життя, про яке ви завжди молилися.

Мрійте масштабно, парите далеко і не стримуйте себе! Ви відчуєте себе "небесним фаворитом", коли весь Всесвіт сяє на вас! Часто в цей період шляхи самотніх риб перетинаються з спорідненою душею, в той час як прив'язані будують важливі плани зі своїм коханим. Весілля, урочистості та заходи можуть заповнити ваш календар. Багато в чому ви будете відчувати, що «народжуєте» неодноразово: фізично, духовно і емоційно. Не стримуйтеся, поки робите свою дошку візуалізації. Не хвилюйтеся, якщо ви не "зрозумієте все" або не зробите кроків до того, що вам потрібно прямо зараз, оскільки ви також побачите подальші можливості протягом більшої частини 2022 року.

Нагадавши, гороскоп на Червень від астрологів Тамари і Павла Глоби: ці знаки зодіаку чекають зміни.

Раніше ми також повідомляли про те, що 21 червня День Святого Духа: як поводитися в це свято і які заборони не можна порушувати.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом