5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Метро не для всіх? У київську "підземку" почали пускати лише обраних
Метро не для всіх? У київську "підземку" почали пускати лише обраних

Метро не для всіх? У київську "підземку" почали пускати лише обраних

У київський метрополітен тепер пропускають тільки тих, у кого є Kyiv Smart Card.

Про це стало відомо з повідомлення ТСН з посиланням на інформацію пасажирів метро.

Кого і чому не пропускають у київське метро

У четвер, 24 червня, в київський метрополітен можуть пройти тільки ті, хто має Kyiv Smart Card. Іншим пасажирам просто не дозволяють спуститися в метро, як розповідають журналістам вони самі.

Таку ситуацію можна спостерігати на станції "Васильківській", де співробітники розповіли, що зараз вхід в метрополітен Києва повсюдно можливий тільки в тому випадку, якщо ви володієте Kyiv Smart Card.

У Києві обмежили вхід в метро

Представники ЗМІ звернулися за коментарем до прес-служби Київського метрополітену, але на їхні телефонні дзвінки там не відповіли. Журналісти розповіли, що чекають, чи нададуть їм відповідь на офіційне звернення.

Додаткові дані

Варто нагадати, що послуги метрополітену в Києві незабаром подорожчають. Як зазначили співробітники метрополітену, зміни вартості проїзду будуть оптимальними для жителів міста.

У київський метрополітен пропускають за наявності Kyiv Smart Card

Крім того, згідно з відомостями джерел у Київраді, проїзд у громадському транспорті столиці може подорожчати до 12-15 гривень.

Втім, ще в травні було озвучено прохання столичних комунальних підприємств "Київпастрансу" і "Київського метрополітену" до київської влади про підвищення вартості проїзду або про направлення фінансової допомоги. Вони тоді підрахували, що обґрунтованою вартістю однієї поїздки є сума в понад 21 гривні.

Також раніше MY.UA повідомляв, що в Україні відмовляться від паперових квитків в автомобільному та електричному громадському транспорті.

Крім того, ми розповідали, що у Києві транспортний колапс з масовим збоєм світлофорів по всьому місту.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом