Гороскоп сумісності президентів з Україною: Зеленський, Янукович, Ющенко, Кучма, Кравчук
Гороскоп сумісності президентів з Україною: Зеленський, Янукович, Ющенко, Кучма, Кравчук

Гороскоп сумісності президентів з Україною: Зеленський, Янукович, Ющенко, Кучма, Кравчук

Проаналізувавши натальні карти президентів України, астролог Людмила Халанська зробила висновок про їх сумісність з нашою державою.

Хто з глав країни найбільше підходив Україні за гороскопом, експерт розповіла виданню Телеграф.

Сумісність екс-президентів з Україною

Леонід Кравчук

Перший президент України Леонід Кравчук - Козеріг, а значить, що з цього знака починається гороскоп нашої держави. За словами астролога, планети карти України і натальної картою Кравчука утворюють, в основному, гармонійні, позитивні аспекти.

Леонід Кравчук

Дану сумісність Халанська вважає вельми задовільною.

Леонід Кучма

Знак Зодіаку другого президента України - Леоніда Кучми - Лев, який в карті України займає 7-ий дім, пов'язаний зі сферою партнерства та офіційних відносин.

Леонід Кучма

Згідно висновку астролога, Кучма ставився до України як до своєї власності.

Віктор Ющенко

Віктор Ющенко, який став третім президентом України, є Рибами за гороскопом, що свідчить про слабкість його лідерських якостей. До того ж, Риби протилежні знаку Діва, в якому перебуває Сонце України, адже дата дня народження незалежної України – 24 серпня.

Віктор Ющенко

Так, за словами Халанської, це створило напруженість у президентстві Віктора Андрійовича. Крім того, астролог зазначила, що відповідно до натальної карти Ющенка, він всі сили витрачав на відстоювання свого місця в колективі.

Віктор Янукович

Четвертий президент України Віктор Янукович - Рак. Як пояснила астролог, згідно натальної карти екс-глави країни, він, як і Кучма, на посаді президента орієнтувався на партнерство України з іншими державами.

Віктор Янукович

Експерт також звернула увагу на практично абсолютну відсутність аспектів між ближніми планетами четвертого президента і планетами натальної карти України. Це, за словами Халанської, говорить про відсутність точок дотику, взаємодії і взаємної зацікавленості між Україною і Януковичем.

Петро Порошенко

Терези за гороскопом, п'ятий президент України Петро Порошенко, за своєю натальною картою потрапляє в 8-ий дім гороскопу України, пов'язаний зі сферою кризових, критичних ситуацій, чужих доль і чужих грошей.

Петро Порошенко

У зв'язку з цим, за словами астролога, майже всі аспекти між планетами п'ятого президента і натальною картою України є вкрай негативними.

Сумісність нинішнього президента з Україною

Сонце Володимира Зеленського - нинішнього (шостого) президента України - знаходиться в знаку Водолій і разом з двома іншими його особистими планетами Меркурієм і Венерою потрапляє в 1-ий дім натальної карти України. При цьому Меркурій президента з'єднаний з точкою початку гороскопу нашої держави.

Володимир Зеленський

За словами астролога, таке розташування особистих планет президента Зеленського по відношенню до гороскопу України в період його каденції говорить про можливість істотних зрушень у житті держави. Але вони можуть бути і позитивними, і негативними.

Зеленський, згідно зі своєю натальною картою, управляє країною на основі контактів, особистої дружби та емоційного, майже сімейного партнерства.

Раніше MY.UA повідомляв рейтинг найбільш впливових людей України.

Також ми розповідали, що Зеленський дав інтерв'ю американським ЗМІ в неформальній обстановці.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом