Аліса Аршавіна зізналася, що футболіст просив Юлію Барановську зробити аборт: "Може бути тираном"
Аліса Аршавіна зізналася, що футболіст просив Юлію Барановську зробити аборт: "Може бути тираном"

Аліса Аршавіна зізналася, що футболіст просив Юлію Барановську зробити аборт: "Може бути тираном"

Низку проблем зі здоров'ям журналістка Аліса Аршавіна пов'язує з колишнім чоловіком.

Про це повідомляє видання Star.hit.

Крах шлюбу

Близько двох років тому російський спортсмен, колишній капітан збірної РФ, заслужений майстер спорту Росії Андрій Аршавін розірвав всі зв'язки зі своєю дружиною Алісою заради побудови нових відносин з радіо - і телеведучою Юлією Барановською.

Цікаво, що до зустрічі з Алісою Андрій вже перебував у шлюбі з Юлією. У пари є троє дітей. Після зустрічі з Алісою Андрій покинув Юлію і посприяв тому, щоб Аліса пішла від свого на той час чоловіка Олексія Кузьміна.

Пара одружилася, проте вже через рік їхні стосунки остаточно зіпсувалися. У численних інтерв'ю Аліса розповідала, що футболіст часто жив зі своїми трьома дітьми від Юлії, рідко бував вдома і неодноразово потрапляв в об'єктиви камер в компанії інших жінок.

Юлія Барановська

Остаточне рішення

Незважаючи на всі проблеми Аліса і Андрій прийняли рішення зберегти шлюб, але вже в 2019 році Аліса подала на розлучення, заявивши, що більше не може страждати від зневаги спортсмена.

Незабаром 39-річна журналістка потрапила до лікарні з аутоімунним захворюванням. У погіршенні свого стану Аліса звинуватила Андрія, який, за її словами, "зламав їй долю".

Аліса повернула собі прізвище Кузьміна і навіть поділилася своїми спогадами про Юлію Барановську.

Аліса та Андрій Аршавіни

На каналі "Росія 1" Вона розповіла випадок, коли Юлія поміняла замки в квартирі, де зберігалися кубки і особисті речі Андрія. Такий поворот подій дуже розлютив футболіста. Щоб помститися, спортсмен забрав закордонні паспорти дітей. Тоді Юлія була в розпачі і звернулася до Аліси за допомогою.

"Юлія вперше подзвонила мені в сльозах, благаючи вплинути на нього",- розповіла Аліса.

У відповідь на прохання жінка заявила, що не хоче влазити в конфлікт між Андрієм і Юлією, щоб згодом не опинитися винуватою.

"Для мене в той час було дико, що Андрій може бути тираном",— резюмувала Аліса.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що дизайнер Андре Тан вперше розповів про розлучення з дружиною: не поділили ремесло.

Також ми писали, що DZIDZIO оголосив про розлучення зі SLAVIA: Чому шлюб розпався після 20 спільних років.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны