До 7 мільйонів доларів за квартиру: названо ціни на елітне житло в Києві
До 7 мільйонів доларів за квартиру: названо ціни на елітне житло в Києві

До 7 мільйонів доларів за квартиру: названо ціни на елітне житло в Києві

Заможні українці віддають перевагу квартирам з авторським ремонтом і ексклюзивною технікою. Таке житло оцінюється як мінімум 3-5 мільйонів доларів.

Про це повідомляє портал OBOZREVATEL

Як правило, потенційні покупці вивчають ряд факторів перед тим, як укласти угоду. Зокрема, громадян хвилює транспортна розв'язка, наявність консьєрж-сервісу і якість ремонту квартири.

Крім того, найбільше значення українці надають оздоблювальним матеріалам, вбудованій побутовій техніці й спеціально виготовленим предметам інтер'єру.

Найдорожче житло

Найдорожчі апартаменти, вартість яких сягає 7 мільйонів доларів, знаходяться на Печерську. Так, ЖК "Новопечерські липки" пропонує українцям купити дворівневу квартиру загальною площею 447 квадратних метрів. 

У ній передбачені 5 спалень, кабінет, 8 санвузлів, вітальня з дитячою зоною, хаммам і кімната для дозвілля. Предмети інтер'єру були привезені дизайнерами на замовлення зі Швейцарії, Німеччини та Італії.

Житло за 7 мільйонів доларів

За 7 мільйонів забудовник пропонує скористатися системою "розумний будинок", трьома рівнями охорони, окремою системою фільтрації води і автономною котельнею.

Трикімнатна квартира за 5, 95 мільйонів

В історичній зоні звіринець на Печерську продається ще одне елітне житло майже за 6 мільйонів. Загальна площа апартаментів становить 350 квадратних метрів.

Продавець зазначає, що квартира оснащена технікою преміум-брендів, а для ремонту використовувалися найякісніші матеріали зарубіжних виробників.

Житло за 5,95 мільйонів доларів

У будинку передбачений підземний паркінг і цілодобова охорона.

VIP-апартаменти з видом на Києво-Печерську лавру

Головна визначна пам'ятка цього варіанту - панорамний вид. Так, з вікон житлового комплексу Diamond Hill, розташованого по вулиці Мазепи, можна побачити не тільки Дніпро і Лавру, а й Маріїнський парк.

Площа апартаментів за 5 мільйонів доларів становить 306 квадратних метрів. У квартирі передбачені 3 спальні, гардеробні, кухня, зміщена з їдальнею зоною, просторий зал.

Житло за 5 мільйонів доларів

У вартість квартири входить наявність воєнізованої охорони, консьєрж-сервісу, 4 паркувальних місць, "розумний будинок".

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що в українців почнуть списувати гроші з карток і відбирати квартири за комунальні борги.

Також ми писали, що квартири в Україні дорожчають: чому цього року ціни зростуть на 30%.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом