Руслан Малиновський ліг під ніж: лікарям вдалося врятувати українського півзахисника
Руслан Малиновський ліг під ніж: лікарям вдалося врятувати українського півзахисника

Руслан Малиновський ліг під ніж: лікарям вдалося врятувати українського півзахисника

Руслан Малиновський переніс операцію з видалення грижі живота. Спортсмен зможе повернутися до тренувального процесу вже за 50 днів.

Про це повідомляє італійське видання Tuttoatalanta.

Проблеми зі здоров'ям

Нападник півзахисник збірної України та італійського футбольного клубу "Аталанта" Руслан Малиновський 8 липня переніс операцію з видалення грижі живота.

Відзначається, що операцію проводили ті ж хірурги, які оперували хорватського футболіста, півзахисника клубу "Аталанта" і збірної Хорватії Маріо Пашалича. Малиновському успішно видалили грижу, спортсмен відчуває себе добре.

Фото Малиновського з палати міланської клініки

Грижа та участь у Євро-2020

З діагностованою грижею живота 28-річний Руслан Малиновський провів не тільки чемпіонат Євро-2020, а й весь минулий сезон.

Тоді футболіст провів 36 матчів, в яких приніс своїй команді 8-м голів. Крім того, Малиновський успішно здійснив 12 гольових передач.

Сам Руслан стверджував, що проблема не сильно його турбує, проте на проведенні операції наполіг головний тренер "Аталанти" Джан П'єро Гасперіні.

Лікарі стверджують, що на відновлення Малиновському знадобиться близько 40-50 днів.

Руслан Малиновський

Відзначимо, що Малиновський неодноразово висловлював публічну повагу до Гасперіні, відзначаючи, що головний тренер "Аталанти" є дуже амбітною і прямою людиною. Український футболіст цінує принциповість і відкритість тренера, відзначаючи, що при цьому Гасперіні залишається не тільки експертом в області футболу, а й інтелігентною людиною, яка вміє як змотивувати, так і "струсити" підопічних.

Руслан Малиновський заявив, що зробить все можливе, щоб в найкоротші терміни повернутися до тренувань в італійському клубі.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що у Артема Бесєдіна перелом і пошкодження зв'язок: про футбол доведеться забути.

Також ми писали, що депутати встановили ганебний рекорд у Раді: "добре видно, що вчора був футбол".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом