Дівчинка зробила пірсинг і померла
Дівчинка зробила пірсинг і померла

Дівчинка зробила пірсинг і померла

15-річна мешканка бразильського штату Мінас-Жерайс самостійно зробила собі пірсинг брови, а вже через кілька днів померла від інфекції.

Про це повідомляє портал Daily Star.

Причини трагедії

15-річна бразилійка Ізабелла-Едуарда де Соуза померла внаслідок зупинки серця, викликаної інфекційним захворюванням. Інфекція була занесена в організм дівчинки під час створення проколу в брові в домашніх умовах.

Проникаюча інфекція призвела до набряку обличчя. Сім'я дівчинки звернулася до лікарні після погіршення стану підлітка.

Видання зазначає, що невдалий пірсинг став причиною чотирьох зупинок серця Ізабелли-Едуарди.

Ізабелла-Едуарда де Соуза

Відомо, що дівчинка просила у мами дозволу на те, щоб провести процедуру вдома, на що отримала відмову. Незважаючи на заборону мами, підліток вирішила самостійно прикрасити себе пірсингом.

Вже через 3 дні після процедури самопочуття дитини почало різко погіршуватися. Так, на фото, зробленому самою дівчинкою видно, як її обличчя опухло, а шкіра навколо очей стала подраженою.

У лікарні підліток провела тиждень. Лікарі не змогли врятувати дівчинку.

Реакція сім'ї та громадськості

Після інциденту медики заявили, що подібні процедури ні в якому разі не можна проводити в домашніх умовах, так як ризики занести інфекцію в організм досить високі.

Лікарі лікарні, де померла Ізабелла, нагадали, що пірсинг повинен проводити виключно навчений фахівець в безпечних умовах.

Після трагедії тітка загиблої звернулася до громадськості, попросивши підлітків «слухатися своїх батьків, тіток і дядьків, бабусь і дідусів».

Пірсинг в клініці

Жінка додала, що її племінниця була дуже красивою і особливою.

До слова-самопірсінг - вельми популярна процедура серед підлітків. Медики ж заявляють, що пірсинг повинен виконуватися професіоналами в спеціалізованих ліцензованих клініках, а людям, які зважилися на таку процедуру, слід звертатися в лікарню при найменших нездужаннях.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що "Її серце зупинилося": померла єдина в Україні дівчинка з синдромом передчасного старіння.

Також ми писали, що у Москві від голоду померла українська письменниця Аделіна Шелдон: трагедія не залишає байдужих.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом