Instagram готує приємний сюрприз всім власникам iPhone
Instagram готує приємний сюрприз всім власникам iPhone

Instagram готує приємний сюрприз всім власникам iPhone

Instagram знову радує свої користувачів, на цей раз - власників iPhone, які можуть за допомогою віджета на головному екрані швидко перемикатися між акаунтами.

Інформацію про вихід нового віджету читайте на офіційному сайті Instagram.

Новинка на стадії розробки

Останнім часом розробники соціальної мережі часто радують своїх користувачів різноманітними новинками, оновленнями, додатковими функціями, корисним і не дуже плюшками. Наприклад, нещодавно анонсували можливість, використовуючи сервіс Business Suite, налаштовувати відкладені пости і сторіз, щоб публікація відбувалася автоматично через певний час. Погодьтеся, зручно і корисно.

Тепер розповіли про ще одне оновлення, яке поки що недоступне для повноцінного користування, але розробляється без зволікання. Йдеться про віджет, який дозволяє швидко перемикатися між акаунтами відразу на головному екрані телефону. Якщо у вас на гаджеті є два і більше акаунти, не доведеться спочатку заходити в сам додаток і звідти переходити на іншу сторінку.

Плюс на віджеті буде інформація про кількість нових підписників і надходження нових повідомлень. Звичайно, відповідати ви не зможете, але переглянути їх наявність - запросто. Єдина заковика такого оновлення - воно доступно лише власникам iPhone, тобто, буде працювати тільки на системі iOS.

Поки ще багато належить допрацювати

Користувачі Android вже встигли засмутитися, адже новинка дійсно варта уваги і потрібна. Тим більше людям, які ведуть особисту і бізнес-сторінки одночасно. Віджет вже доступний в бета-версії, звичайно, він поки недопрацьований, але свою основну функцію виконує. Його творцем є Алессандро Палуцці, який відомий тим, що розкриває приховані функції в додатках, що належать Facebook.

Пост от разработчика о создании виджета

Зараз користувачі можуть протестувати новинку, яка поки дозволяє перемикатися лише між двома акаунтами. В майбутньому планується розширення до чотирьох сторінок одночасно.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Instagram вводить оновлення, яке порадує всіх власників комп'ютерів.

Також ми писали, що Apple вперше показала акумулятор MagSafe для iPhone 12.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом