Британія скасовує карантин для повністю вакцинованих відвідувачів з ЄС і США
Британія скасовує карантин для повністю вакцинованих відвідувачів з ЄС і США

Британія скасовує карантин для повністю вакцинованих відвідувачів з ЄС і США

КИЇВ. 28 липня. УНН. Повністю вакциновані відвідувачі з Європейського Союзу і Сполучених Штатів незабаром зможуть уникнути карантину після прибуття в Велику Британію. Про це інформує УНН з посиланням на DW.

Деталі

Міністр транспорту країни Грант Шаппс оголосив в середу, що всім людям, які прибувають з ЄС або США і пройшли повну вакцинацію, не доведеться проходити карантин після прибуття.

План вступить в силу 2 серпня. Послаблення стосується тільки людей, що прибувають з країн, перерахованих в "янтарному" списку Великої Британії, де спостерігається помірний рівень зараження COVID-19.

Міністр оголосив про зміни в Твіттер, заявивши, що "ми допомагаємо возз'єднати людей, що живуть в США і європейських країнах, з їх сім'ями і друзями в Великій Британії".

"Зміни торкнуться повністю вакцинованих людей з вакциною одобронею FDA або EMA - їм все одно потрібно здати тест перед від'їздом до прибуття і пройти тест ПЛР на другий день повернення до Великої Британії", - написав Шаппс в Твіттер.
Поки невідомо, чи будуть застосовувати послаблення Шотландія, Уельс і Північна Ірландія.

Додамо

США як і раніше застерігають від поїздок до Великої Британії Центри США по контролю і профілактиці захворювань (CDC) поставили Велику Британію на найвищий рівень небезпеки через високий рівень інфікування варіантом "Delta".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британія розпочинає вакцинацію підлітків: препарат отримають не всі

Теги по теме
Коронавирус США Евросоюз Великобритания
Источник материала
Поделиться сюжетом