19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дженніфер Еністон втратила друзів через COVID-19
Дженніфер Еністон втратила друзів через COVID-19

Дженніфер Еністон втратила друзів через COVID-19

Зірка телесеріалу "Друзі" поділилася з підписниками в соціальній мережі Instagram, що перестала спілкуватися з деякими своїми друзями, оскільки вони не прийняли вакцину.

Подробиці доступні в акаунті Дженніфер Еністон.

"Мене не госпіталізують, і я не помру"

Днями американська актриса Дженніфер Еністон ошелешила своїх фанатів в Instagram історією про те, що "втратила кілька людей зі свого щотижневого оточення". Причина цього - вони не хочуть вакцинуватися або не повідомляють жінці, зробили собі ін'єкцію чи ні. На думку актриси, таке зневажливе ставлення до інформування своїх близьких ставить їх під загрозу, як і самих «мовчунів».

Відповідь Дженніфер Еністон підписнику в Instagram про вакцини

Один з підписників в Instagram запитав Дженніфер, звідки у неї такий страх, адже сама зірка колола собі дозу вакцини. На що вона відповіла наступне: "Тому що якщо у вас є COVID-19, ви все ще можете передати мені його. Я можу легко захворіти, мене не госпіталізують і я не помру. Але я можу передати вірус комусь іншому, хто невакцинований і має проблеми зі здоров'ям - і так я поставлю під загрозу їх життя".

Кожен має право на особисту думку

"Я відчуваю, що ваш моральний і професійний обов'язок - повідомляти людям. Адже нас не тестують кожен день. Це складно, адже кожен має право на власну думку, але багато думок не ґрунтуються ні на чому, крім страху або пропаганди!", - додала актриса.

Дженніфер Еністон відмовилася спілкуватися з друзями, які не прищепилися вакциною

Тоді як Еністон поважає право людини не приймати вакцину, але при цьому відмовляється від спілкування з такими людьми, в Америці є приклади, коли навіть великі організації звільняли співробітників, якщо ті не бажали робити ін'єкцію. Наприклад, новинна компанія CNN звільнила трьох працівників за те, що прийшли на роботу нещеплені. Бос Джефф Цукер заявив, що компанія проводить "політику нульової толерантності з цього приводу".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Moderna довели необхідність третього щеплення від коронавірусу.

Також ми писали, що Знайдіть відмінності: маму плутають з сестрою її дочки, різниця в 20 років не перешкода.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом