19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Світлана Лобода втратила роботу в Росії й записала другу у житті пісню українською
Світлана Лобода втратила роботу в Росії й записала другу у житті пісню українською

Світлана Лобода втратила роботу в Росії й записала другу у житті пісню українською

Зовсім скоро скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка поїхала працювати в Росію в 2017 році, повернеться на батьківщину з новою піснею українською мовою, а також кліпом на неї.

Про це повідомляє співачка в програмі "Ранок з Україною"

Пісня Vogue стала унікальною для співачки

Нагадаємо, Світлана Лобода прилетіла до Києва, щоб привітати українського телеведучого Анатолія Анатоліча з народженням третьої дитини. Після вона стала гостем ранкової передачі на каналі "Україна", де анонсувала, що 13 серпня громадськість зможе побачити її новий музичний кліп на українську пісню. Всього таких в кар'єрі співачки тільки дві, включаючи Vogue.

Світлана Лобода розповідає про вихід нового кліпу на українську пісню

"Красива, написана українським автором, ще й двома мовами. Я подумала, що прийшов час для цієї пісні і для цієї унікальної і незвичайної відеороботи", - так прокоментувала новий реліз Лобода в інтерв'ю. Режисером кліпу став INDY HAIT, молодий ізраїльський кліпмейкер, який раніше працював з Тіною Кароль над кількома композиціями з альбому "Красиво".

Чому артистка вирішила повернутися в Україну?

Ще в далекому 2017 році Лобода поїхала працювати в Росію і з тих пір не з'являлася на батьківщині. Лише в липні 2021 року вона повернулася, щоб побувати на радіо "П'ятниця", "Наше Радіо", "Русское Радио. Україна", "NRJ Україна" для представлення слухачам пісні "Алло". А відразу після релізу Vogue у неї намічено виступ в Одесі, в клубі Ibiza Beach Club.

Програма "Ранок з Україною". 13 серпня-реліз кліпу Світлани Лободи

Постає питання, чому саме зараз артистка вирішила відновити свою музичну діяльність в Україні? Чи не пов'язано це з тим, що в Росії скасували масові заходи, і тепер співачка не може заробляти гроші? У будь-якому випадки, її приїзд зовсім не означає, що український глядач буде тепло приймати співачку після того, як вона чотири роки розважала країну-агресора.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що дочка музиканта-мільйонера живе на вулиці з чотирма дітьми, дідусь бачити їх не хоче.

Також ми писали, що Оля Полякова похвалилася стрункою і підтягнутою 60-річною мамою.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом