Олена Бондаренко вважає, що відсутність реакції Заходу на переслідування Медведчука - це прояв подвійних стандартів
Олена Бондаренко вважає, що відсутність реакції Заходу на переслідування Медведчука - це прояв подвійних стандартів

Олена Бондаренко вважає, що відсутність реакції Заходу на переслідування Медведчука - це прояв подвійних стандартів

Справа за звинуваченням голови політради партії «опозиційна платформа – за життя» Віктора Медведчука в державній зраді буде і далі затягуватися, а коли пройдуть терміни розслідування може з'явитися нова кримінальна справа проти лідера ОПЗЖ. Така думка висловивши колишній народний депутат України Олена Бондаренко в ефірі каналу»Перший незалежний".

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Політик зазначила, що у Володимира Зеленського більше не залишилося ресурсу для підвищення свого рейтингу, тому єдиний вихід для нього – це загальмувати зростання рейтингу конкурентів.

"Він (Володимир Зеленський. - Ред.) може тільки утримувати свій рейтинг на рівні 25-27%. Антирейтинг у нього 50%. Це менше ніж у Бойка, Тимошенко чи Порошенка, але це вже серйозний тягар для будь-якого політичного діяча. Що роблять в такому випадку спритні політики? Вони знижують можливості зростання рейтингу у конкурентів. Тому починаємо» мочити " опонентів. Це ситуативна і виправдана тактика для утримання рейтингу на плаву. Але ця тактика довго не працює»– - вважає Бондаренко.

Говорячи про реакцію західної спільноти на переслідування Віктора Медведчука, колишній нардеп, підкреслила, що в ситуації, що склалася мають місце подвійні стандарти.

"Був би місцевий Навальний-кричали б усі. Якщо це Медведчук, а це проукраїнський політик, – кричати не буде ніхто. Підтримувати будуть тільки тих політиків, які працюють на чужий інтерес. Які не гребують іноземними грошима, проголошують трансатлантичний курс і антиросійські інтереси. Ті, хто плоть від плоті нашої країни, володіють проукраїнськими настроями, думають, що краще для нас нейтралітет, не будуть в честі. Вони ламають всі плани»– - констатувала Олена Бондаренко.

Нагадаємо, офіс генерального прокурора звинувачує голову політради партії " опозиційна платформа - за життя» Віктора Медведчука в державній зраді. 13 травня цього року лідер опозиції був поміщений під домашній арешт, а 9 липня домашній арешт продовжили ще на два місяці. Адвокати політика подали апеляційну скаргу на дане рішення, але 30 липня Київський апеляційний суд залишив рішення Печерського районного суду міста Києва про продовження запобіжного заходу без змін.

В словами Віктора Медведчука, справжньою причиною кримінальної справи щодо нього є те, що на Банковій не сприймають конструктивну критику з боку опозиції ‒ як від нього самого, так і інших членів партії «опозиційна платформа – за життя».


Теги по теме
Виктор Медведчук Оппозиционная платформа - За жизнь
Источник материала
Поделиться сюжетом