19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Пив і чекав на дзвінок: нове відео загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова
Пив і чекав на дзвінок: нове відео загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова

Пив і чекав на дзвінок: нове відео загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова

У мережі опублікували ще одне, вже третє, відео з камер спостереження, на яких видно останні хвилини загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Він ходив з телефоном в руках і пив воду зі склянки.

Двогодинне відео на своєму Youtube опублікував журналіст Олег Єрмолінський.

Останні хвилини криворізького мера

На опублікованому відео видно, як чоловік, імовірно Костянтин Павлов, виходить на веранду будинку. З ним телефон, який Павлов крутить в руках. Можна припустити, що мер чекав дзвінка.

Чоловік одягнений в домашній одяг - шорти і футболка, на ногах шкарпетки і шльопанці.

На відео видно, як мер ходить по веранді, дивиться у двір. Далі чоловік піднімає з підлоги великий бутель води і наливає воду у фужер. Після цього прибирає бутель. Потім чоловік підходить до порогу і сідає біля відкритих дверей.

Так мер просидів кілька хвилин. За дверима його майже не видно - лише ноги. Потім можна помітити, що Павлов сіпнувся і впав. Кіт, який сидів поруч на сходинках, шарахнувся і втік.

Варто також відзначити, що на опублікованому відео показані кадри відразу з чотирьох камер будинку мера. Однак відео, де імовірно сам Павлов, з перешкодами. У той час, як якість картинки на інших – хороша.

Про смерть мера Костянтина Павлова

Нагадаємо, що 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим у власному будинку. Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею "умисне вбивство".

Мер Кривого Рогу Костянтин Павлов

Через кілька днів в мережі опублікували перші відео з камер спостереження з будинку Павлова. На кадрах видно, що мер знаходився вдома один. Він багато курив і з кимось переписувався. Потім Павлов взяв у руки рушницю.

На наступному відео видно тільки ноги чоловіка, який сидить на підлозі за відкритими дверима. У момент він здригнувся і перекинувся.

Читайте про те, чому смерть Костянтина Павлова викликає сумніви.

Нагадаємо про те, як у Кривому Розі прощалися з мером Костянтином Павловим.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.


Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом