20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як прати білі речі: навіщо сода і перекис?
Як прати білі речі: навіщо сода і перекис?

Як прати білі речі: навіщо сода і перекис?

Кароліна Макколі, мешканка Австралії, активно веде блог в соціальній мережі Instagram і часто ділиться з підписниками різноманітними лайфхаками по догляду за будинком і одягом.

Відео нового способу прання дивіться в її Instagram-акаунті.

Як прати білу білизну за способом Кароліни?

Блогерка опублікувала відео, як вона пере речі білого кольору. За твердженням Кароліни, її спосіб витримує будь-яку критику і пройшов перевірку часом. За унікальним авторським алгоритмом дівчина рекомендує прати весь одяг білого кольору, щоб не зіпсувати речі і протримати їх білосніжно-невинними якомога довше.

Кароліна Макколі стверджує, що спочатку потрібно ретельно протерти барабан всередині пральної машинки, щоб видалити непотрібні утворення, як наліт або цвіль. Далі слід взяти півсклянки харчової соди і протерти нею внутрішність установки, а потім закинути білизну.

Кароліна Макколі розповіла, як правильно прати білі речі

Далі - ще цікавіше. У перший відсік для розчинів Макколі рекомендує вилити чверть склянки перекису водню упереміш з порошком для прання. Другий відсік використовувати для білого оцту, якого налити теж півсклянки.

Щоб домогтися найкращого ефекту, прати бажано в гарячій воді, а потім висушити речі на сонці. При відсутності прямих променів, можна замінити їх батареєю. Головне, щоб вони не сушилися в закритому приміщенні без додаткової допомоги.

Лайфхак припав до смаку підписникам

Незважаючи на дуже екстравагантний і незвичайний спосіб прання, він сподобався більшості фоловерів Кароліни. У коментарях до посту можна загубитися серед захоплених відгуків і подяк за підказку. "Спасибі, що поділилася!", "Обов'язково спробую скористатися цими порадами", "Відмінні рекомендації, спасибі!" ,- пишуть люди в Instagram-профілі блогерки.

Блогерка Кароліна Макколі рекомендує використовувати соду і перекис водню

Раніше вона теж ділилася деякими порадами, як правильно прати. Серед її слів - обов'язково залишати кришку барабана відкритою, щоб запобігти утворенню цвілі і нальоту. Також бажано завжди протирати гумову манжету після прання.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що узбецькі вчені винайшли помідори з вакциною від коронавірусу.

Також ми писали, що Instagram змінить основну функцію і стане схожим на TikTok.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом