Скільки коштує відпустка під пальмами в новому туристичному сезоні?
Скільки коштує відпустка під пальмами в новому туристичному сезоні?

Скільки коштує відпустка під пальмами в новому туристичному сезоні?

Зовсім скоро почнеться новий туристичний сезон і з'явиться можливість купити путівку на відпочинок в екзотичні країни. Серед найдоступніших варіантів – Мексика і Домінікана.

Подробиці розповідає ресурс РБК-Україна.

Запускаються прямі рейси

За інформацією першоджерела, туроператори України будуть запускати прямі авіарейси в позначені країни. Людині потрібно лише купити путівку і чекати вильоту. Попит на відвідування саме Мексики і Домінікани виріс ще в минулому сезоні через закриття кордонів багатьох інших популярних туристичних місць.

Зате ці країни не тільки повноцінно відкрили в'їзд для туриста, а й полегшили процедуру перетину кордону. Плюс хороша новина для українців, які люблять взимку ніжитися під променями сонця, - будуть доступні паралельні чартерні рейси, які зроблять путівки дешевше.

Пляжі Домінікани: як полетіти і скільки коштує путівка

Вже у вересні можна забронювати місця. Ціни будуть ще вигідніше, ніж якщо замовляти бронь, коли повноцінно відкриється сезон. У Домінікану парі полетіти бюджетніше: путівка обійдеться приблизно в 3 тисячі доларів на двох за тиждень. Мексика вийде дорожче - від 4 тисяч доларів.

Куди звертатися за путівками?

Два великих українських туроператора вже написали на офіційних ресурсах, що будуть організовувати далекомагістральні чартерні програми. Саме - в Канкун і Ла-Роману. Компанія "Компас" буде використовувати літак МАУ (борт Boeing 777-300), і перший рейс до Мексики здійснить 28 грудня. Кожні 10 днів до 22 березня можна скористатися пропозицією. У Ла-Роману польоти почнуться 7 грудня, другий рейс призначений аж на 30 число того ж місяця. Зате рейси будуть доступні протягом всієї весни. 

Готелі та пляжі Мексики: як полетіти і скільки коштує путівка

Другий туроператор "Anex Tour Ukraine" почне чартерні рейси в Канкун 25 грудня літаком Boeing 777-300. Компанія частіше організовує перельоти - два рази на тиждень до кінця березня 2022 року. А в Домінікану доступ туристам буде відкритий всю осінь (два рази на тиждень) і зиму (4 рази на тиждень).

Раніше портал MY.UA повідомляв, що ЄС ввів обмеження на в'їзд для іноземців: список держав.

Також ми писали, перша українська місія на місяць: хто полетить на супутник Землі і навіщо?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом