5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як приготувати домашній хліб без замісу: рецепт українського кулінара
Як приготувати домашній хліб без замісу: рецепт українського кулінара

Як приготувати домашній хліб без замісу: рецепт українського кулінара

Ганна Станкевич - блогер з міста Чернівці, яка часто в Instagram публікує відео та фото з рецептами неймовірно смачних страв. Нещодавно дівчина поділилася секретом, як приготувати хліб в духовці без замісу.

Подробиці дізнайтеся в блозі Анни в соціальній мережі Instagram.

У чому винен заміс?

Багато починаючих господинь або любителів домашньої випічки стушовуються перед приготуванням домашнього хліба. Їх зупиняє процес замішування тіста, з яким може впоратися далеко не кожен кулінар навіть зі стажем. Тому рецепту смачного і ароматного хліба залишається припадати пилом в книзі або забутися в закладках на смартфоні.

Рецепт приготування домашнього хліба без замісу від українського блогера

Але чернівчанка Ганна Станкевич врятувала багатьох боягузів, які до цього моменту боялися взяти в руки інгредієнти для випічки. Вона зняла на відео процес приготування хліба і опублікувала секретний рецепт, який не потребує замісу тіста. Підписники задоволені і дякують Ганні за простий, але гідний вищої кулінарії спосіб готування.

Приготування домашнього хліба без замісу

На всю підготовку йде приблизно півтори години. Вам знадобиться борошно (500 грамів), гаряча вода (340 гр.), по 9 гр. солі і сухих дріжджів, борошно для присипки. Візьміть розсипчасті інгредієнти, просійте, з'єднайте в одну ємність і перемішайте. Долийте гарячу воду, після чого ложкою або руками замішайте тісто. Накрийте харчовою плівкою і залиште на 40 хвилин.

Як спекти домашній хліб без замісу тіста-розповіла українська блогерка

Увімкніть духовку до температури 230 °С, нехай нагрівається. Якщо є ємність для майбутнього хліба, поставте всередину установки. На тверду рівну поверхню висипте борошно, перекладіть на неї тісто і надайте йому круглу або овальну форму (в залежності від ваших кулінарних здібностей). Формуйте з додаванням борошна, як показано на відео у блогерки. Потім знову накрийте, вже рушником, на 15-20 хвилин.

У духовці дайте хлібу час для приготування - приблизно 30 хвилин. Коли дістанете готовий продукт, нехай він охолоне, і лише тоді кладіть до столу. Приємного апетиту!

Раніше портал MY.UA повідомляв, як правильно голитися: забудьте про подразнення і порізах.

Також ми писали, скільки коштує відпустка під пальмами в новому туристичному сезоні?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом