19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Оля Фреймут розкрила свій секрет успіху і пояснила популярність Моргенштерна: "Чорнобиль нашої епохи"
Оля Фреймут розкрила свій секрет успіху і пояснила популярність Моргенштерна: "Чорнобиль нашої епохи"

Оля Фреймут розкрила свій секрет успіху і пояснила популярність Моргенштерна: "Чорнобиль нашої епохи"

Телеведуча, викладачка етикету, засновниця видання Snowdrop та головна ревізорка країни Ольга Фреймут дала відверте інтерв’ю у програмі Big Money, де поговорила про сучасні тенденції шоу-бізнесу, гроші і власний успіх.

Інтерв’ю доступне на Youtube-каналі Big Money.

В Інтерв’ю Євгену Черняку Ольга Фреймут розповіла багато цікавого: деталі про власний досвід, провали, які багато чому її навчили, та секрети успіху, якими вона користується сама.

Секрет успіху

Ольга Фреймут, як вона сама вважає, є представницею того покоління знаменитостей, які народилися завдяки телебаченню. Однак це покоління, на її думку, було останнім, оскільки телебачення відодить на задній план, поступаючись місцем іншим платформам. Наприклад, тому ж самому Youtube. Між іншим, Оля зізнається, що в трендах на нових платформах розвитку вона зовсім не розуміється. Однак знає інший секрет.

Телеведуча і головна ревізорка країни щиро переконана, що в тренді завжди будуть чесність і справжність — справжні обличчя, а не маски, правдиві слова та інші речі, які не викликають враження підробки чи нещирості. Фреймут у своєму інтерв'ю згадала відомого сучасного виконавця Моргенштерна, назвавши його успіх випадковим явищем. А самого співака — монстром нашої епохи.

Ольга Фреймут та Євген Черняк. Інтерв'ю

Головна помилка Олі Фреймут

Своєю головною помилкою ведуча вважає те, що свого часу взялася за розважальне шоу. Загалом проєкти Олі більш соціально орієнтовані, а розважальний жанр їй не так вже й підходить, вважає сама телеведуча. Тому, на її думку, українці відвернулися від неї після шоу «Оля», яке вона вела. 

Крім того, така невдача з шоу дорого коштувала Фреймут. У неї навіть почалася депресія. Олю перестали запрошувати на різні програми, хоч до цього вона була однією з найбільш високооплачуваних ведучих України. Ольга відверто злякалася, бо, як зараз зізнається. Вона дуже боїться бідності.

Проте жінка не розгубилася, зібралася з силами і знайшла інші шляхи заробітку. Наприклад, відкрила власне видавництво. 

«Я панічно боюся бідності, хочу бути бабусею, яка може доживати своє життя в п'ятизірковому готелі і не залежати ні від кого», - говорить Ольга.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Оля Фреймут приходить за хейтерами прямо до них на роботу.

Також портал MY.UA писав, що Оля Фреймут розповіла дівчатам, як поводитися на побаченні. 

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом