Siri заговорить українською? Володимир Зеленський зустрівся з главою Apple Тімом Куком
Siri заговорить українською? Володимир Зеленський зустрівся з главою Apple Тімом Куком

Siri заговорить українською? Володимир Зеленський зустрівся з главою Apple Тімом Куком

2 вересня президент України Володимир Зеленський провів дві офіційні зустрічі: з представниками Стенфордського університету і Тімом Куком, генеральним директором компанії "Apple".

Подробиці дивіться у прямому ефірі на платформі YouTube.

"Можливо все!": Зеленський про амбіції України

Перебуваючи на зустрічі з представниками Стенфордського університету, Володимир Зеленський розповів присутнім, що Україна – відкрита, демократична, вільна і волелюбна держава. На рахунку нашої країни - безліч досягнень і в сфері науки, техніки, IT-розробок, цифровізації. Зеленський згадав, що перший вертоліт, перший штучний супутник Землі і месенджер WhasApp – все це досягнення саме України.

"Україна створює антикорупційну систему, унікальну систему електронного декларування чиновників, мінімізує вплив олігархів на економіку і політику, максимально спрощує ведення бізнесу, реформує банківський сектор, починає практику прозорих аукціонів на видобуток ресурсів, впроваджує корпоративне управління і запускає вперше за роки незалежності ринок землі", - такі слова сказав Зеленський, перераховуючи інші успіхи нашої держави.

Практично гаслом зустрічі стала фраза "Можливо все!". Як приклад президент навів перший у світі цифровий паспорт, який впровадили в Україні.

Зустріч з Тімом Куком

Зеленський зустрівся з Тімом Куком з "Apple"

Також 2 вересня Зеленський зустрівся з генеральним директором компанії "Apple", якому похвалився додатком "Дія". Він сказав, що Україна прагне підтримувати розвиток цифровізації, і натхненником цього є безпосередньо Тім Кук, а також вся корпорація "Apple".

Президент висловив бажання, щоб продукція компанії і далі була представлена на ринку України і підтримувала прагнення суспільства стояти на сторожі інформаційних технологій.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Володимир Зеленський поділився трагічною історією своєї родини: "Батьків розстріляли".

Також ми писали, що Антон Геращенко повертається: можна вивезти людину з МВС, але МВС з людини - ніколи.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом