Лоліта Мілявська схудла без дієт і занять спортом: "Просто пішла до..."
Лоліта Мілявська схудла без дієт і занять спортом: "Просто пішла до..."

Лоліта Мілявська схудла без дієт і занять спортом: "Просто пішла до..."

57-річна російська артистка з українським корінням Лоліта Мілявська поділилася секретом того, як їй вдалося схуднути без дієт та занять спортом.

Співачка розповіла про це у своєму відеозверненні до підписників у мережі Іnstagram.

Останнім часом співачці Лоліті, що б вона не опублікувала у своєму мікроблозі, все більше й більше надходили питання про те, як вона так сильно схудла. У Лоліти увірвався терпець, і вона розклала все по поличках для підписників. Головне, що хотіла донести співачка до публіки, це те, що ніякої чудодійної пігулки не існує. Але і без неї схуднути реально. Так само як і без дієт чи занять спортом.

У чому секрет Лоліти

Лоліта Мілявська зізналася, що разом із подругою вона пішла до ендокринолога. Співачка здала всі необхідні аналізи, після чого спеціалістка з ендокринології детально розповіла, що Лоліті можна, а що ні. 

Таким чином артистка, дотримуючись порад ендокринолога, яких, до слова, було зовсім небагато, змогла схуднути, майже ні в чому себе не обмежуючи.

Лоліта дуже схудла за останній час

Поради ендокринолога для Лоліти

Серед заборон були банани і виноград. І ще одне, що у Лоліти викликало найбільше складнощів. Не пити. Співачка повинна була відмовитися від алкоголю на три місяці. Відмовитися від слова зовсім. Неприпустимо було пити ні келих вина за вечерею, ні пляшку якогось слабоалкогольного напою — абсолютно нічого. 

Лоліта підкреслила, що це далося їй не просто, але вона змогла. Після цього вона зараз їсть усе, буває навіть вночі. Однак її вага не збільшується. 

Лоліта налагодила свій метаболізм і дуже цим задоволена. Раз у шість місяців вона радить здавати аналізи, щоб ендокринолог спостерігав зміни, які відбулися в організмі за цей період. Щось можна поправити, попивши певні препарати, щось — відмовившись від певних продуктів хоч на деякий час. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Моргенштерн виступить в Україні й СБУ нічого не зможе зробити - немає такого закону.

Також портал MY.UA писав, що Алла Пугачова повідомила про смерть близької людини - він був для неї всім.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом