19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Володимир Зеленський відповів на питання про другий президентський термін
Володимир Зеленський відповів на питання про другий президентський термін

Володимир Зеленський відповів на питання про другий президентський термін

Президент України Володимир Зеленський прокоментував розмови про свій другий президентський термін. Чи буде Зеленський балотуватися вдруге?

Український гарант Конституції свою думку висловив у коментарі нашим колегам із Української правди.

10 вересня Володимир Зеленський був присутній на форумі YES Brainstorming, який проходить у Києві. Журналісти не пропустили нагоди особисто поспілкуватися з президентом. Одним із ключових питань, яке так цікавить багатьох, є те, чи буде все ж таки Володимир Зеленський балотуватися на другий президентський термін.

Другий термін Зеленського

Ми пам’ятаємо, що Зеленський ще в 2019 році, коли оголосив, що балотуватиметься на пост глави держави, підкреслював, що збирається тільки на один термін. Зеленський президент уже більше двох років. Тож чим ближче нові вибори, тим цікавість до цієї теми підігрівається.

На питання про другу каденцію та про те, чи зможе він відмовитися від влади в 2024 році, Зеленський відповів спершу, що це вирішить не він, а законодавство України й народ. 

Володимир Зеленський прокоментував розмови про свій другий президентський термін

«Я нікуди не балотуюсь»

Однак українців цікавить і те питання, чи Володимир олександрович взагалі балотуватиметься. На це він відповів так: «Я нікуди не балотуюсь». Після цього він додав, що найкращим варіантом бачить виконати всі свої обіцянки за одну президентську каденцію, а потім поїхати відпочивати зі спокійною душею. 

Розгорнуто коментувати питання Зеленський не захотів, підкресливши, що журналісти дуже часто змінюють факти. А він «людина дуже професійна» в цьому напрямі.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Володимир Зеленський ввів у дію секретне рішення РНБО про військово-морські сили України.

Також портал MY.UA писав, що Володимир Зеленський заявив про загрозу повномасштабної війни з Росією.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом