Український футболіст помер у віці 27 років з невідомої причини
Український футболіст помер у віці 27 років з невідомої причини

Український футболіст помер у віці 27 років з невідомої причини

Відомий український футболіст, колишній захисник харківського футбольного клубу "Металіст", помер у віці 27 років. Денис Барвінко вже закінчив спортивну кар'єру.

Про подію повідомляє Асоціація футболу Дніпропетровської області.

Причини смерті футболіста

Денис Барвінко помер 10 вересня. За інформацією ЗМІ, немає точних даних, що спричинило таку раптову смерть. Про хвороби колишнього футбольного захисника не повідомлялося, родичі і близькі Дениса також ніяк не прокоментували подію.

Деякі засоби масової інформації пишуть, що раніше Денис Барвінко кілька днів пробув у комі, оскільки у спортсмена різко підвищився рівень цукру в крові. Можливо, це і стало поштовхом до смерті.

Помер захисник "Металіста" Денис Барвінко

Як би там не було, колишні колеги і соратники, а також всі небайдужі поціновувачі футболу і фанати ФК "Металіст" висловлюють співчуття родині і друзям з приводу втрати. Слова підтримки люди пишуть на сторінці Асоціації футболу Дніпропетровської області в соціальній мережі Facebook і в Telegram-каналі "Металіст Харків".

Кар'єрний шлях футболіста

Денис Барвінко почав спортивну кар'єру вже в 17 років, дебютуючи за основний склад клубу "Металіст". Також був вихованцем запорізького "Металурга". Мирон Маркевич, головний тренер харків'ян, побачив у спортсмена-початківця великий потенціал, тому відразу забрав того з молодіжної збірної для гри в основному складі команди.

Денис Барвінко помер у віці 27 років

За "Металіст" Барвінко грав з 2011 по 2014 рік, провівши 11 поєдинків. Завдяки гольовим передачам допоміг клубу стати срібним призером Чемпіонату України в сезоні-2012/13. На жаль, отримував багато травм в процесі ігор, тому довелося рано закінчити кар'єру у великому футболі. Але Денис не залишив цю сферу зовсім, а став тренувати аматорську команду "Енергія" в чемпіонаті Дніпропетровської області.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що легендарному футболісту "Баварії" загрожує п'ять років в'язниці.

Також ми писали, що Ярослава Магучіх зухвало пояснила нове спільне фото з російською спортсменкою.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом