19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Запоріжжі хочуть назвати площу на честь порно-актора з гей-фільмів
У Запоріжжі хочуть назвати площу на честь порно-актора з гей-фільмів

У Запоріжжі хочуть назвати площу на честь порно-актора з гей-фільмів

Жителі Запоріжжя йдуть в ногу з часом і розуміють тренди. Замість площі імені Маяковського пропонують назвати територіальний об'єкт ім'ям відомого в 90-х американського порно-актора.

Текст петиції опублікований на сайті Запорізької міської ради.

Аргументація перейменування

Автор петиції, Олександр Задорожний, аргументує свою пропозицію тим, що в місті і навколо площі вже є чимало об'єктів, названих на честь радянського поета Володимира Маяковського. Це і сквер, і алея, і навіть кінотеатр. Тому розсудливо не перестаратися з повагою цій великій людині, а подумати про туристичну приманку, чим може стати цікава і унікальна назва.

Петиція про перейменування площі на честь порно-актора

В якості ідея пан Олександр запропонував ім'я американського актора, який знімався і був популярним в 90-х роках минулого століття – Біллі Геррінгтона. Він, за словами жителя Запоріжжя, "відома особистість, на фільмах якого виросли покоління не тільки американців, а й українців і європейців; має широку фанатську базу як на території колишнього СНД і України, так і поза нею".    

Пропозиція цікава тим, що так званий актор знімався не в художніх фільмах, а порно, причому гейському. Гомосексуалістом Біллі Геррінгтон ніколи себе не називав, але був затребуваний в якості порно-зірки і навіть отримував безліч нагород від відповідних організацій у напрямку своєї діяльності.

Чи підтримають петицію громадяни?

Біллі Геррінгтон, Американський порно-актор 90-х

Автор ідеї не уточнив у петиції, яким саме актором є запропонована особистість. Зате описав його як дійсно відому людину в історії, що вплинула на кіноіндустрію і культуру в цілому. Не дивно, якщо незнаючі люди підтримають слова про можливе залучення туристів ім'ям Біллі Геррінгтона і проголосують за перейменування площі.

Тим не менш, міська рада навряд чи дозволить цьому трапиться, піклуючись про репутацію міста. На даний момент петицію підтримало понад два десятки осіб, а зареєстрували її 13 вересня. До закінчення голосування залишилося 58 днів.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Рожевий до обличчя! Або до яйця": Олексій Панін позував лише в жіночих мереживних трусиках.

Також ми писали, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала голі принади: "Дівчино, легше, мало телефон не впустив".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом