19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Онук Алли Пугачової дуже сильно схуд через пухлину
Онук Алли Пугачової дуже сильно схуд через пухлину

Онук Алли Пугачової дуже сильно схуд через пухлину

Російський музикант Микита Пресняков, онук примадонни Алли Пугачової, поділився з підписниками в соціальній мережі Instagram, що дуже багато працює, а також розповів, чому скинув вагу.

Подробиці музикант опублікував на особистій сторінці в Instagram.

Чим займається онук Пугачової?

Микита Пресняков - відомий в Росії музикант і публічна особистість. Своє ім'я заробив не за рахунок гучної популярності бабусі Алли Борисівни, а наполегливою працею і постійною участю в культурному середовищі. Микита вирішив відповісти багатьом недоброзичливцям, які називають чоловіка неробою, і написав список справ, якими зайнятий останнім часом і буде ще довго.

Микита Пресняков поділився списком зайнятості

Так, за словами Преснякова-молодшого, він дням безперервно тренується на льодовиковому майданчику для участі в російському проекті «Льодовиковий період». Ясна річ, що катання на ковзанах займає вільний час, тим більше, коли треба показувати майстерність по телебаченню. Також майже кожен день Микита готується до виступів в Губернському театрі, прем'єра яких призначена на 16 і 17 вересня.

Не можна забувати про музичну діяльність. У Преснякова є група Multiverse, скоро вийде другий альбом колективу і новий сингл російською мовою "Ауф Fiderzein". Загалом, йде інтенсивний запис пісень і підготовка до релізу. А для душі Микита вечорами проводить стріми на платформі Twitch під ніком NikPres і робить кліпи на замовлення.

Діагноз Микити, які призвів до втрати ваги

Онук Алли Пугачової розповів про пухлину в жовчному міхурі

В Instagram часто пишуть, що артист останнім часом сильно схуд. Після демонстрації списку справ і зайнятості стає зрозуміло, яка причина. Але насправді у співака діагностували захворювання, про яке він розповів у коментарі до посту.

Хлопцеві діагностували поліпи в жовчному міхурі - так звані доброякісні пухлини, які характеризуються болем або коліками, хоча часто можуть не викликати поганого самопочуття. Але тепер Микита змушений сидіти на дієті під назвою "Стіл №5", яка допомагає боротися із захворюванням.

Раніше портал MY.UA повідомляв, "Від кого вагітна Мендель?": колишня прес-секретарка Зеленського відповіла українцям.

Також ми писали, що дієтолог розповіла, що їсти восени, щоб підняти собі настрій.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом