20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Астрологи назвали головних суперників для кожного знака Зодіаку
Астрологи назвали головних суперників для кожного знака Зодіаку

Астрологи назвали головних суперників для кожного знака Зодіаку

Часто трапляється, що вам не вдається знайти спільну мову з людиною, як би не намагалися. Чи то спільних тем для розмови немає, то чи нез'ясовно виникає відчуття небезпеки і агресії.

Астрологи з Оsegredo розповіли, що справа в суперництві, і для кожного знака є свого нездоланний суперник.

З ким змагається перша шістка знаків?

Овни рідко вміють ладнати з людьми, які більш замкнуті і апатичні, адже самі є дуже енергійними. Тому їх головний суперник - Близнюки. З їх боку важко спілкуватися з тими, хто менш неспокійні і вимогливі до себе, тобто, повна протилежність. Знак, що викликає сильні емоції і конфліктує з Близнюками, - це Риби.

Головні суперники для знаків Зодіаку

Тельці навпаки люблять компанію людей, які не схожі на них. Самі вони відповідальні і цілеспрямовані, серйозні, але не впевнені в собі, тому Козероги, які більш вірять в свої сили, але характеризуються жадібністю, не компанія для Тільця. Раки - неспішні знаки, люблять спокій і відстороненість, їм протипоказано спілкування з метушливими і вічно поспішаючими кудись Скорпіонами.

Леви і Діви - вічні суперники, адже перші - сміливі і вільні від упереджень, які живуть за власними правилами, але які не ладять з однодумцями. А Діви, хоч і занадто організовані, але бояться бардаку, в прямому і переносному сенсі. Для них важлива відсутність потрясінь в житті, тому намагаються триматися в дали від Водоліїв.

Суперники для другої шістки знаків Зодіаку

Лідируючі і імпульсивні Овни не знайдуть спільну мову зі спокійними і умиротворення Терезами. Скорпіони ж рідко уживаються з Водоліями, оскільки не люблять занадто мрійливих людей зважаючи на свій мстивий характер. Стрільці - виняток, вони не мають ворогів, оскільки зі співчуттям і повагою намагаються ставитися до всіх людей.

Астрологи розповіли, з ким конфліктують всі знаки Зодіаку

Козероги - люди, які жертвують особистим життям заради кар'єрного росту, тому Раки, які заперечують важливість успіху в роботі, для них погана компанія. Водолії не ладнають з Тельцями, адже не люблять недовірливих і часто змінюючих світогляд особистостей. Риби ж творчі, але не надто дружньо налаштовані на спілкування. Так що Стрільці з їх відкритістю світу і всім людям - не варіант для дружби.

Раніше портал MY.UA повідомляв, топ-5 найуспішніших жінок за знаком Зодіаку.

Також ми писали, топ-3 найбільш жадібних чоловіків серед знаків Зодіаку.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом