Українська блогерка, яка зізналася в любові до РФ, подала в суд на офіцера ЗСУ
Українська блогерка, яка зізналася в любові до РФ, подала в суд на офіцера ЗСУ

Українська блогерка, яка зізналася в любові до РФ, подала в суд на офіцера ЗСУ

Відома українська блогерка Таїсія Маламан, яка була помічена в особливій прихильності до Російської Федерації, подала судовий позов проти офіцера ЗСУ Анатолія Штефана (Штірліца). У нього блогерка вимагає 150 тисяч гривень.

Про це в мережі Facebook повідомили побратими Анатолія Штефана, опублікувавши відповідний пост на сторінці Громадської організації "Res_Publica. Брати по Зброї".

Деталі інциденту

Усе почалося з того, що блогерка Таїсія Маламан, яку в мережі  Tik-Tok більше знають як Di.rubens, зняла ролик на Алеї героїв Небесної сотні, в якому глядачі прослідкували симпатію до сусідньої Росії. Інформацію про це поширив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, на що Таїсія відповіла звинуваченнями. Так, вона назвала Штірліца ганьбою української армії. Крім цього, вона кваліфікувала інцидент як масове цькування.

Анатолій Штефан того разу запропонував Таїсії квиток в її «улюблену країну». Блогерка записала у відповідь відео, де називала полковника ЗСУ «провокатором» і «шахраєм», який «воює з мирним населенням». 

Таїсія подала в суд на Анатолія Штефана. Вона вимагає від офіцера 150 тисяч гривень за збитки, які вона понесла після його публікації. Так, за словами Маламан, вона втратила кілька контрактів із великими компаніями. Тож чекає за це компенсації від Штефана. Крім цього, блогерка вимагає публічних вибачень від офіцера та того, щоб її ім’я прибрали із бази «Миротворця». 

Таїсію Маламан в мережі Tik-Tok більше знають як Di.rubens

Побратими стали на захист Штірліца

Побратими офіцера вважають діяльність блогерки інформаційною диверсією. На їхню думку, Таїсію Маламан використовують проросійські сили для того, щоб вести інформаційну війну проти України. 

Блогерці радять самій вибачитися перед Анатолієм Штефаном, а не вимагати вибачень від нього. У пості йдеться про те, що до блогеки могли б поставитися з розумінням , якби вона відразу принесла вибачення. Однак зараз їй натякнули, що вживуть відповідні заходи, аж до суду, щоб розібратися у справі.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв про конфлікт Анатолія Штефана з проросійською активісткою Оленою Бондаренко. 

Також портал MY.UA писав, що у Харкові блогери проникли на завод з військовою технікою і висміяли ЗСУ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом