Арахамія в студії у Шустера жорстко попередив Разумкова про відставку
Арахамія в студії у Шустера жорстко попередив Разумкова про відставку

Арахамія в студії у Шустера жорстко попередив Разумкова про відставку

Будучи гостем "Свободи слова Савіка Шустера" глава фракції "Слуга народу" в ВРУ Давид Арахамія посварився зі спікером прламента Дмитром Разумковим.

Пряму трансляцію також вели на Youtube-каналі програми.

Причина суперечки Арахамії з Разумковим

Різке зауваження Арахамія зробив у відповідь на заяву глави парламенту. Так, Разумков висловився про те, що відставка його не лякає і що він обізнаний про простоту відповідної процедури і не турбується з приводу зміни охорони. Також спікер парламенту заявив, що не допускав "свавілля" у відомстві і запевнив, що так буде і надалі.

Глава "Слуги народу" Давид Арахамія

На такі слова Арахамія відреагував дуже емоційно. Політик поправив, що керівника парламенту не вибирають, а його призначення - в компетенції монобільшості та що фракція має достатню кількість голосів для того, щоб зробити спікером кого завгодно.

Що відомо про конфліктну ситуацію з Разумковим

Спікер парламенту Разумков і глава держави Володимир Зеленський, лідер найбільшої фракції "Слуга народу", конфліктують з приводу закону про олігархів. Деякі джерела повідомляють про повне припинення спілкування між Зеленським та Разумковим.

Перед ефіром програми Арахамія був помічений на футбольному матчі "Динамо-Бенефіка" в колі інших впливових людей України, включно з Ігорем Коломойським - лідером однієї з парламентських груп.

Арахамія і Коломойський на стадіоні. Джерело: Українська Правда

За словами Арахамії, вони жартували з приводу закону про олігархів і не обговорювали питання відставки Разумкова. Однак, згідно з інформацією журналіста Михайла Ткача, нібито отриманою від двох джерел, Арахамія намагався домовитися про голоси на користь відставки Разумкова.

Нагадаємо, що Дмитро Разумков висловився про свою відставку: "Такий вже я є і змінюватися теж не буду".

Також портал MY.UA писав, що Дмитро Разумков помацав кицьку мера Львова Андрія Садового.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом