Справжні злодії та колаборанти перебувають на волі, - Нацкорпус
Справжні злодії та колаборанти перебувають на волі, - Нацкорпус

Справжні злодії та колаборанти перебувають на волі, - Нацкорпус

18 вересня у Черкасах пройшов протест проти репресій влади, про що представники Національного Корпусу повідомили на своєму офіційному сайті. На акції вони виказали підтримку черкаським ветеранам та патріотам Олегу Довбишу та Дмитру Кухарчуку, сьогодні репресованих режимом.

У публікації відзначається, що на цій акції очільник Нацкорпусу Андрій Білецький заявив, що проти такої політики влади потрібно боротися, адже Довбиш і Кухарчук постраждали через свою позицію і несприйняття того, як влада веде війну з РФ.

Зараз же, повідомляється на сайті, обидва черкаські ветерани опинилися у в’язниці, а їхні справи – сфабриковані. "Натомість колаборанти й агенти Кремля отримують максимум домашній арешт на час слідства, а в більшості випадків взагалі не переслідуються владою за свою антидержавну діяльність", - обурюються представники Нацкорпусу.

Білецький під час свого виступу зазначив, що ті, хто представляє в Україні п’яту колону, не отримали належного покарання за свої злочини проти держави, натомість патріотів та ветеранів репресували. "Справжні злодії та колаборанти перебувають на волі, а те, що зараз відбувається з ветеранами, є повним свавіллям і тотальною несправедливістю", - зазначено на сайті.

Як повідомляв My.ua, Білецький розкритикував репресивну політику влади.

Також My.ua писав про те, що Нацкорпус заявив про свого нового кандидата на довибори у ВР.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны