Патріоти у в’язницях: Білецький розкритикував репресивну політику влади
Патріоти у в’язницях: Білецький розкритикував репресивну політику влади

Патріоти у в’язницях: Білецький розкритикував репресивну політику влади

Під час протесту в Черкасах лідер Національного Корпусу Андрій Білецький підтримав своєю заявою всіх тих, хто стали жертвами репресивної політики влади.

На думку націоналіста, в Україні зараз відбувається щось на зразок клоунської Білорусі. Він говорить про ув’язнення ветеранів і патріотів, зокрема Олега Довбиша та Дмитра Кухарчука. «А потрапили вони за те, що у них була принципова позиція незгоди з тим, що відбувається з Україною на фронті: з політикою невідкриття вогню у відповідь, капітулянтства, «формулою Штайнмаєра», - пояснює Білецький.

Водночас він вважає несправедливим те, що ветерани та патріоти сидять у в’язницях, а представники 5-ої колони відбувають доволі комфортні домашні арешти, як і депутати, які влаштовували смертельні ДТП і залишилися на свободі. «Це безумовно беззаконня, і те, що відбувається у Черкасах, Києві, де пробували судити за надпис «Зеля щось там» людей по кримінальній справі», - підкреслює очільник Нацкорпусу.

Натомість, каже Білецький, українці мають зорганізуватися і разом боротися за свою країну. У приклад гідної боротьби він наводить якраз-таки Довбиша та Кухарчука, які виявили свою позицію раніше на Майдані та фронті, а зараз – за ґратами. «Побратимів витягнемо, Україну не здамо, не капітулюємо!», - закликає націоналіст.

Як повідомляв My.ua, Білецький заявив, що ключовим принципом ізраїльського досвіду є озброєна нація.

Також My.ua писав про те, що Нацкорпус заявив про свого кандидата на довибори до ВР.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны