Таємна дружина Олега Винника виставила напоказ стрункі ноги в мініспідниці
Таємна дружина Олега Винника виставила напоказ стрункі ноги в мініспідниці

Таємна дружина Олега Винника виставила напоказ стрункі ноги в мініспідниці

Таїсія Сватко, дружина українського артиста Олега Винника, опублікувала в Instagram фотографію з минулого концертного виступу, де здивувала шанувальників стрункою фігурою і красивими ногами.

Знімок доступний на особистій сторінці Таїсії в соціальній мережі Instagram

Презентація нової пісні Таюне

Співачка Таюне (псевдонім Таїсії Сватко) почала сольну кар'єру зовсім недавно. До цього вона виступала в якості бек-вокалістки відомого в Україні артиста Олега Винника. Саме завдяки спільній роботі головний холостяк країни помітив свою майбутню дружину, щиро її покохавши. Хоча сам Олег дуже мало розповідає про особисте життя, і довго приховував факт одруження на своїй колезі.

Таїсія Сватко, таємна дружина Олега Винника

Сама Таїсія, хоч і веде сторінки в соціальних мережах, але дуже рідко радує підписників новими фотографіями і відео. Спільних кадрів з чоловіком взагалі мізерна кількість. Тому новий пост завжди стає надбанням громадськості і викликає інтерес у фоловерів співачки. Останнім вона опублікувала кадр зі свого концерту, а в тексті анонсувала вихід пісні: "Ви вже чули мою пісню "Подруга"? Якщо ні, то завтра о 10:00 я представляю її на "Російському Радіо Україна". Буду чекати вас!".

Пост співачки Таюце в Instagram про вихід нової пісні

Чим ще захоплювалися підписники?

Крім інформації про пісню, Таюне заманила підписників своїм зовнішнім виглядом. Багато хто став коментувати не факт релізу, а фігуру, стрункі ноги і красу жінки, відзначаючи, що в 47 років так можуть виглядати далеко не всі. Шанувальникам постало фото, де Таїсія стоїть на сцені з букетом в мініспідниці, чорній кофті, з розпущеним волоссям. Образ завершили яскраві аксесуари: ланцюжок і масивний браслет.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Наташу Корольову звинувачують у брехні - позашлюбна дочка співачки виявилася її племінницею.

Також ми писали, що Злата Огнєвіч проговорилася про переможця "Холостячки" та їхні стосунки після проекту.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом