Арахамія озвучив три версії обстрілу авто радника президента Шефіра: "Засада була в лісі"
Арахамія озвучив три версії обстрілу авто радника президента Шефіра: "Засада була в лісі"

Арахамія озвучив три версії обстрілу авто радника президента Шефіра: "Засада була в лісі"

Давид Арахамія, голова політичної правлячої партії "Слуга народу", висловив журналістам кілька версій, хто міг покуситися на життя радника Володимира Зеленського.

Відео слів опублікувало видання "Обозреватель".

Які версії навів Арахамія?

За словами глави "Слуги народу", здійснити замах на Сергія Шефіра було легко, адже він завжди пересувається без охорони. Та й зараз президент Зеленський відсутній в Нью-Йорку, перебуваючи на засіданні Генеральної Асамблеї ООН, тому підкараулити машину радника не склало труднощів.

Арахамія назвав Шефіра "легкою здобиччю" і розповів, кого підозрює. Звичайно, ніякої конкретики, імена не називалися, та й самі версії - лише припущення пана Давида. Він кілька разів уточнив, що все сказане є його особистими думками, президент їх не висловлював, а правоохоронці не підтвердили офіційно таку можливість.

"Передати привіт", як висловився Арахамія, Зеленському могли контрабандисти і кримінальні авторитети; російські зловмисники у зв'язку з антиросійською діяльністю української влади; олігархія на тлі активної боротьби з ними.

Що сталося з радником президента?

Сергій Шефір, радник Зеленського, чию машину обстріляли невідомі


Нагадаємо читачам, що 22 вересня вранці в селі Лісники під Києвом невідомі розстріляли автомобіль Сергія Шефіра. За попередньою інформацією, було випущено 10 куль, три з яких потрапили у водія. Він знаходиться в лікарні, але про стан поки не повідомляється.

Сам радник не постраждав. Співробітники Національної поліції проводять розслідування, оголошена спецоперація "Сирена" (вже друга за один день). Активні пошуки нападників тривають.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що під Києвом у першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра випустили десять куль.

Також ми писали, що у Харкові п'яні студентки назвалися "майбутніми прокуроршами" і відмовилися платити за проїзд.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом