Поліція знайшла тіло зниклої відомої блогерки Габбі Петіто, у вбивстві підозрюють її нареченого
Поліція знайшла тіло зниклої відомої блогерки Габбі Петіто, у вбивстві підозрюють її нареченого

Поліція знайшла тіло зниклої відомої блогерки Габбі Петіто, у вбивстві підозрюють її нареченого

21 вересня ФБР офіційно повідомило, що напередодні в одному з національних парків штату Вайомінг було виявлено тіло. Після ідентифікації виявилося, що воно належить зниклій Габбі Петіто.

Подробиці повідомляє BBC.

Насильницька смерть дівчини

За інформацією першоджерела, 22-річна американка Габріель Петіто була вбита. Правда, поки немає точних даних про причини смерті, її дізнаються після розтину тіла, але факт насильства незаперечний. У злочині підозрюють нареченого - 23-річного Брайана Лондрі, який зараз перебуває в розшуку.

Габріель Петіто знайшли мертвою в Національному парку Вайомінгу, подобревается наречений Брайан Лондрі

Офіційно звинувачення йому не висунули, але оскільки він зник і був останнім, хто бачив дівчину живою, ФБР розгорнуло масштабну пошукову операцію. Правоохоронці вважають, що хлопець пересувається пішки і може перебувати в районі флоридського заповідника Карлтон. На пошуки направили вертольоти, кінологів і поліцію.

Деталі трагічної долі Габріель

Відомо, що блогерка подорожувала з нареченим цілий серпень по штату Вайомінг, де розташовані Скелясті гори і всесвітньо відомий Єллоустонський національний парк. Вони періодично ділилися в соціальних мережах фотографіями і відео з поїздки. Але 1 вересня Брайан повернувся додому без нареченої, не відповідаючи на запитання рідних і близьких, що сталося з Габбі.

Через два тижні Лондрі безслідно зникає, а ФБР починає пошуки зниклої дівчини. У цьому допомагали волонтери, в соціальних мережах розгорнулася рятувальна операція (користувачі ділилися відомою інформацією), допомагали громадські організації. Зараз правоохоронці отримують сотні повідомлень про можливе місцезнаходження Брайана Лондрі від спостережних громадян.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Дніпрі однорічна дитина проковтнула чотирьохсантиментровий болт: лікарі зробили все можливе.

Також ми писали, що "Батько був найманцем на Донбасі і в Чечні": нові подробиці про пермського стрілка.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом