"У нас дороги кращі": Володимир Зеленський у Нью-Йорку насмішив українську діаспору
"У нас дороги кращі": Володимир Зеленський у Нью-Йорку насмішив українську діаспору

"У нас дороги кращі": Володимир Зеленський у Нью-Йорку насмішив українську діаспору

21 вересня, перебуваючи в Нью-Йорку, Володимир Зеленський зустрівся з представниками української діаспори в США, яких розсмішив порівнянням американських і українських доріг.

Про цей інцидент повідомляє телеканал "Дом" у соціальній мережі Facebook.

Українські дороги краще будуть?

Володимир Зеленський обговорював з діаспорою питання розвитку України та відновлення в країні миру. Але також розповів громаді про ті досягнення, які активно впроваджуються в життя. Наприклад, проект "Велике будівництво", яке передбачає масштабні ремонтні та реконструкційні роботи.

"Їхав Нью-Йорком. Хочу сказати, що у нас дороги - краще. Дійсно, ми зараз їх будуємо. І ось хочеться - може, це не так коректно сказано, - щоб ми "вилизали" нашу державу, щоб вона стала "вітриною". Тому що наші історичні замки, місця, вулиці, бруківка, дороги, мости - все це дуже важливо", - підкреслив президент.

Реакція на слова була позитивною

Звичайно, дороги в Україні дійсно змінюються в кращу сторону. Але далеко не так швидко і якісно, як хотілося б. Але присутні на зустрічі позитивно сприйняли порівняння Зеленського і добродушно посміялися над його словами.

Володимир Зеленський на зустрічі з українською діаспорою в Нью-Йорку

Крім вищеназваних питань, на порядку денному стояло подвійне громадянство. Президент уточнив, що вітає таку можливість, але, на жаль, військові дії і окупація будуть гальмувати процес впровадження нововведення. "Це не можна всім зробити, оскільки деякі українці живуть в тих країнах, які, м'яко кажучи, нам не друзі", - уточнив він.

Хоча сама готовність президента дозволити людям мати подвійне громадянство говорить про те, що він дивиться в майбутнє і приймає приклад багатьох розвинених держав.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що під Києвом у першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра випустили десять куль.

Також ми писали, що Володимира Зеленського висміяли біля меморіалу жертвам теракту 11 вересня в Нью-Йорку.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом