6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
5 знаків Зодіаку, яким пощастить зустріти кохання у жовтні
5 знаків Зодіаку, яким пощастить зустріти кохання у жовтні

5 знаків Зодіаку, яким пощастить зустріти кохання у жовтні

Осінь - пора теплих пледиків і чашки чаю в руці. Але більш приємно проводити час в теплі і затишку, якщо поруч сидить друга половинка. Астрологи розповіли, які п'ять знаків зустрінуть любов в наступному місяці.

Про це пише видання Today.

Перша трійка щасливчиків

В Овнів в жовтні буде кругообіг пристрасті. Але, швидше за все, швидкоплинні романи не приведуть ні до чого більшого. Рекомендується зав'язати відносини з представниками знаків Зодіаку Стрілець або Лев, з якими у Овнів велика ймовірність створити міцну сім'ю.

5 знаків Зодіаку, які зустрінуть любов в жовтні

Леви теж можуть зустріти людину, з якою у них зав'яжуться відносини, ось тільки це буде не новий знайомий, а старий друг. Або колега по роботі. Загалом, ви будете знати потенційного партнера, але це не стане перешкодою до створення хорошого тандему сердець.

У Терезів величезні шанси зустріти другу половинку, але лише в тому випадку, якщо вони не будуть відмовлятися від запрошень в гості, на вечірки, в компанії і т.п. саме в дружному колективі цей знак знайде того, хто розтопить серце і вдихне іскорку любові.

Хто ще входить в список?

Астрологи впевнені, що вдалим в плані розвитку особистих відносин жовтень буде для Стрільців. Але вони дають обов'язкову пораду: не намагайтеся сильно прискорити розвиток подій, інакше ризикуєте злякати нову людину в своєму житті. Стрільцям потрібно бути менш імпульсивними і дозволити всьому йти розміреною чергою.

Астрологи з'ясували, яким знакам Зодіаку посміхнеться зірка кохання

Хороша можливість у риб розвивати вже існуючі відносини з обранцем. Але і нові знайомства стануть поштовхом до створення більш міцного союзу з практично стовідсотковим взаєморозумінням. Цьому сприяють спільні інтереси і погляди на життя.

Раніше портал MY.UA повідомляв, топ-5 найбільш фінансово успішних знаків Зодіаку серед чоловіків.

Також ми писали, три знаки зодіаку, яких в жовтні чекає фінансовий успіх.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом