19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Астролог розповіла, як Україні не станцювати на граблях в жовтні
Астролог розповіла, як Україні не станцювати на граблях в жовтні

Астролог розповіла, як Україні не станцювати на граблях в жовтні

Чого Україні чекати від жовтня? Це питання розглядає астролог Альбіна Пономаренко у програмі «My.ua» з Катериною Павловою.

Як зазначає астролог, жовтень принесе Україні різні події – і хороші, і напружені, але держава має однозначно робити якісь кроки вперед.

Пономаренко припускає, що цей місяць буде доленосним, навіть еволюційним для держави і народу. «Тому що Юпітер, як планета великого щастя, планета соціальна, робить з'єднання, зірка королів, вона робить з'єднання з Місяцем в карті України. А Місяць це завжди народ. Тому щось дуже хороше», - пояснює вона.

Також експерт зазначає, що в цей період включаються білий і чорний Місяць – найсильніша і найслабша точки. Зокрема чорний Місяць, зауважує вона, у гороскопі України перебуває в Козерозі. «Чорний Місяць у Козерозі — це система. Це закон. Це те, від чого ми страждаємо всі ці всі 30 років: це проблема корупції, коли закон працює не для всіх, а для якихось окремих людей», - розповідає Пономаренко.

До того ж, додає вона, Юпітер в принципі пов’язаний з мораллю та юриспруденцією, а відтак події в жовтні можуть стосуватися законотворчості, об’єктивності, справедливості. Водночас астролог акцентує на тому, що разом чорний і білий Місяць дають певну можливість вирішити всі питання милостиво.

Експерт повідомляє, що з’єднання білого і чорного Місяця відбудеться 16 жовтня, але поворотний момент можливий і 17, гарна ж подія можлива 23 жовтня. «Жовтень дуже цікавий, дуже доленосний, і може бути насичений різними подіями...», - констатує вона. Пономаренко також додає, що в цей період потрібно робити висновки і розуміти події, інакше можна просто станцювати на граблях.

Як повідомляв My.ua, які знаки зодіаку найбільш фінансово успішні серед чоловіків.

Також My.ua писав про те, на які знаки зодіаку у жовтні чекає фінансовий успіх.

Источник материала
Поделиться сюжетом