Гороскоп на жовтень: карти Таро привідкрили долю для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на жовтень: карти Таро привідкрили долю для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на жовтень: карти Таро привідкрили долю для всіх знаків Зодіаку

Ольга Соломко, професійна ворожка на картах Таро і прогнозистка, зробила розклад для всіх знаків Зодіаку, щоб дізнатися, кому в жовтні посміхнеться удача, а хто може опинитися біля розбитого корита.

Подробиці повідомляє Obozrevatel.

Гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Овен

Головна порада від астролога - не боятися в жовтні бути відкритим для нових звершень, адже місяць принесе безліч можливостей для реалізації.

Телець

Тримайте близьких друзів ще ближче, ніж зазвичай, адже в жовтні вони можуть віддалитися через ваш необдуманий егоїзм.

Близнюки

Місяць обіцяє бути досить плавним і розміреним, робочої активності не передбачається. Хоча все залежить від вашого бажання і відсутності ліні.

Рак

У новому місяці вдасться домогтися бажаного, вашій завзятості і працездатності можуть позаздрити практично всі знаки Зодіаку.

Гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Лев

Приготуйтеся до змін. Можливо, отримаєте нові знайомства, або вирішите кардинально поміняти сферу діяльності. Головне, не бійтеся йти вперед, незважаючи на труднощі.

Діва

Жовтень стане досить активним і дієвим. Ви не забудете відпочити і попрацювати, а емоцій отримаєте більше, ніж очікували.

Терези

Натхнення настає! Готуйтеся до звершень, безлічі справ, які, між іншим, вдасться зробити без проблем. Ваші подвиги в жовтні вразять.

Скорпіон

Цей знак не буде змінювати життя повністю. Жовтень не стане одкровенням: все ті ж шляхи на роботу і додому, ті самі походи в магазин, знайомі обличчя і звичайні справи. Але якщо набридне, не бійтеся щось поміняти, навіть зовсім небагато.

Гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Стрілець

Налаштуйте себе на організованість і збалансованість. Відповідальність дасть хороші плоди.

Козоріг

Рішучість, нові виклики, ефективна боротьба з перешкодами, незабутні емоції і яскраві дні – ось що чекає Козерогів. Надихає, правда?

Водолій

Вдалий місяць для підвищення своєї фінансової грамотності. Вам посміхнеться удача в плані збільшення заробітку, а також легкості виконання планів.

Риби

Приготуйтеся постійно спілкуватися і комунікувати з людьми. Місяць буде активним на розмови, знайомства, робочі моменти.

Раніше портал MY.UA повідомляв, 5 знаків Зодіаку, яким пощастить зустріти любов в жовтні.

Також ми писали, топ-3 найбільш егоїстичних знаків Зодіаку, яким байдужі інтереси оточуючих.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом