19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Борщ зі смаженою сметаною: оригінальний рецепт легендарної української страви
Борщ зі смаженою сметаною: оригінальний рецепт легендарної української страви

Борщ зі смаженою сметаною: оригінальний рецепт легендарної української страви

Борщ – легендарна українська страва, яку готують у багатьох варіації. Кожна господиня чи господар мають власний рецепт. У блюдо прийнято додавати сметану. Зазвичай її кладуть в сирому вигляді. Однак ті, хто спробував борщ із смаженою сметаною, навряд зможуть відмовитися від такого варіанту.

Про це повідомляє видання Today.

Існує сотні варіацій

Український борщ – неймовірна страва, яка вражає у будь-якій з можливих варіацій. Зазвичай його готують з додаванням цибуляної або морквяно-бурякової піджарки. Проте деякі господині варять борщ без піджарки, а заправляють його сирими овочами, що мліють в окропі.

Борщ зі смаженою сметаною здивує гостей

Особливого шарму і неповторності вашому борщу додасть смажена сметана. Така варіація звичної страви вразить навіть вибагливих гостей.  Смажена сметана надає борщу особливий вершковий присмак і допомагає зробити страву більш благородною і витонченою.

Як приготувати борщ із смаженою сметаною?

Такий борщ готується за звичним рецептом - так, як прийнято у вашій родині. Проте за кілька хвилин до готовності в каструлю необхідно додати сметану, яку завчасно підсмажили.

Борщ зі смаженою сметаною здивує гостей

Для цього візьміть сковорідку і вилийте на неї сметану. Дайте їй потомитися приблизно 3-5 хвилин на середньому вогні, а потім покладіть у борщ.

Якщо вам подобається часниковий аромат, то додайте у сковорідку почавлений часник. Так він віддасть увесь аромат и добре пропариться. Це не дозволить часнику пізніше заграти у борщі.

Раніше MY.UA писало про головну помилку при готуванні борщу.

Читайте також про традиційні українські страви, які готували наші прабабусі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом