Катя Осадча потрапила в скандал з поліцією в Трускавці, довелося вибачатися
Катя Осадча потрапила в скандал з поліцією в Трускавці, довелося вибачатися

Катя Осадча потрапила в скандал з поліцією в Трускавці, довелося вибачатися

Катерина Осадча публічно вибачилася за те, що скористалася послугами поліцейської машини, щоб встигнути на поїзд до Києва. Навколо цієї ситуації в мережі розгорівся скандал.

Пост з вибаченнями Катя опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Чому на ведучу ополчилися в мережі?

2 жовтня Катерина Осадча перебувала на зйомках у Трускавці, де збиралися депутати зі "Слуги народу" і президент Володимир Зеленський. Після завершення роботи ведуча усвідомила, що спізнюється на поїзд до Києва, і якщо не поспішити, вона разом зі знімальною групою могла зовсім не потрапити додому.

Катя Осадча скористалася машиною поліцейських, щоб встигнути на поїзд

Катя виплуталася із ситуації нестандартним способом: попросила патрульних, які працювали в Трускавці, підкинути її на вокзал. Вона також сфотографувалася зі своїми рятівниками і виклала в сторіз фото, як з включеними мигалками і сиреною мчить до поїзда.

Люди почали обурюватися, що жінка нібито скористалася популярністю і публічністю.

Довелося вибачитися

Користувачі аргументували хейт тим, що мигалки і сирена змушують інших водіїв поступатися дорогою поліції, чим неприпустимо користуватися в особистих інтересах. Представники патруля відреагували на інцидент і пояснили, що їм було по дорозі. Повертаючись до Львова, поліцейські просто вирішили підкинути ведучу до вокзалу.

Осадча вибачилася в Іnstagram через скандал з патрульною поліцією

Пізніше Осадча в Instagram написала пост, де вибачилася за ситуацію. За її словами, вона повинна була встигнути до ранку в Київ для годування новонародженого сина, тому і скористалася запропонованою поліцейськими допомогою. "Враховуючи затримку на зйомках, інших варіантів потрапити на поїзд не було", - написала Катя.

Жінку, звичайно ж, пробачили, але багато хто погоджується, що було нерозумно хвалитися фотографіями в мережі. "Можна було зрозуміти, що почнеться скандал", - пишуть в коментарях.  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що російський журнал "Elle" оскандалився обкладинкою, присвяченою "дружбі" з Україною.

Також ми писали, що Катерина Кухар назвала імена ймовірних переможців "Танців з зірками".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом