Законна дружина Міхеїла Саакашвілі вперше прокоментувала роман чоловіка з Лізою Ясько
Законна дружина Міхеїла Саакашвілі вперше прокоментувала роман чоловіка з Лізою Ясько

Законна дружина Міхеїла Саакашвілі вперше прокоментувала роман чоловіка з Лізою Ясько

Сандра Рулофс колись була першою леді Грузії, а тепер їй доводиться боротися за звільнення чоловіка з грузинської в'язниці і пояснюватися з приводу роману Саакашвілі з українським нардепом.

Про це жінка написала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.  

Для Сандри звістка стала несподіванкою

За словами Сандри Рулофс, зараз всі близькі і знайомі стали масово запитувати її з приводу ситуації в особистому житті. При чому, більший інтерес викликає не становище Міхеїла Саакашвілі в якості політичного в'язня, а його роман з Єлизаветою Ясько, народним депутатом від Партії "Слуга народу".

Сандра Рулосф прокоментувала роман Саакашвілі з Лізою Ясько

Сандра відповідає, що для неї зміст звернення, яке опублікували обидва учасники роману, виявився великою несподіванкою, а сама форма, в якій Ліза і Міхеїл вирішили розповісти всім про відносини, - неприйнятною.

Проте, зараз думки дружини зайняті не потенційною зрадою, а спробами звільнити чоловіка з грузинського ув'язнення. Жінка погоджується, що "Міхеїл Саакашвілі - політв'язень", і, будучи повноправною громадянкою Грузії, приєднується до вимоги його негайного звільнення.

Скандал навколо коханих

Коли Саакашвілі затримали в Грузії, в мережі з'явилося спільне відео з Лізою Ясько, на якому пара зізнається в тривалих відносинах. Сама українка зізналася, що зустрічається з Міхеїлом вже більше року, а з офіційною дружиною чоловік розлучився давно.

Мілеіл Саакашвілі з законною дружиною Сандрою Рулофс

Ні Сандра Рулофс, ні Саакашвілі раніше не оголошували публічно про розірвання шлюбу, і зараз законна дружина не дає коментарів з цього приводу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що законна дружина Саакашвілі заговорила після його заяви про нову кохану: "Міша-переможець".

Також ми писали, що Міхеїл Саакашвілі написав листа Володимиру Зеленському з СІЗО: "Особистий в'язень Путіна".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом