19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Плюньте йому в морду" - військові ЗСУ предали Киві "привіт", відео
"Плюньте йому в морду" - військові ЗСУ предали Киві "привіт", відео

"Плюньте йому в морду" - військові ЗСУ предали Киві "привіт", відео

У мережі розгорівся скандал навколо народного депутата Іллі Киви. Член партії "ОПЖЗ" записав відеозвернення до президента Росії Володимира Путіна і привітав того з днем народження. На це відреагували бійці ЗСУ.

Відео опубліковано в Telegram-каналі KIEVMAP.  

Слова привітання від Киви

Депутат назвав Путіна "великим лідером дружнього до України народу". Вже ці слова могли означати, що український політик добродушно ставиться до керівника країни-агресора. Але Кива не зупинився. На тлі прапорів України він привітав президента РФ з днем народження, побажав йому здоров'я, благополуччя і божого благословення.

Нардеп Ілля Ківа привітав Путіна з днем народження

"Ви - та людина, яка пише нову історію слов'янського світу і слов'янської єдності. І ви той, чиє ім'я записано в історії людства як ім'я великого правителя", - закінчив Ілля Кива у своєму відео. Воно викликало бурю емоцій як серед політиків, так і серед військових, які борються з російськими бійцями на Донбасі.

Бійці ЗСУ не залишилися осторонь

Українських військових обурило лицемірство Киви. Вони записали відео-відповідь депутату. У ньому звучало таке позначення як "наркоманска тварина" в бік депутата. Бійці попросили всіх військових, які знаходяться на мирній території, при зустрічі з Іллею Кивою "передати привіт і плюнути в обличчя".

Бійці ЗСУ відреагували і у відео попросили "плюнути в обличчя" Іллі Ківі

Наприкінці відео Киву запросили на Донбас, щоб той "пройшов курс лікування від наркотичної залежності і особисто привітався з росіянами, що стояли перед ними". Пропозицію підтримали практично всі користувачі мережі, які подивилися відео.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Зеленський підписав указ про помилування 31 засудженого ветерана війни на Донбасі.

Також ми писали, що "На очах у всіх крадуть": в останньому ефірі загиблий Поляков викрив "слуг народу".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом