28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Петиція Кондратюка про заборону концертів росіян зібрала підписи, тепер справа за Зеленським
Петиція Кондратюка про заборону концертів росіян зібрала підписи, тепер справа за Зеленським

Петиція Кондратюка про заборону концертів росіян зібрала підписи, тепер справа за Зеленським

Петиція продюсера і шоумена Ігоря Кондратюка зібрала необхідні 25 тисяч голосів і навіть перевищила потрібний ліміт. Її автор звернувся до Володимира Зеленського з проханням про розгляд.

Повідомлення Кондратюк опублікував на особистій сторінці в Facebook.

Про яку петицію мова?

21 вересня Ігор Кондратюк зареєстрував петицію, якою закликав заборонити гастролі на території України всім російським артистам, які відкрито підтримують анексію Криму та окупацію східних регіонів. На думку продюсера, відсутність заборони означає дозвіл робити "бізнес на крові", коли на війні помирають українські бійці, а російські зірки заробляють гроші на концертах.

Петиція Ігоря Кондратюка надрала 25 тисяч голосів

Щоб петиція потрапила на розгляд до президента Володимира Зеленського, вона повинна зібрати мінімум 25 тисяч голосів. Менш ніж за місяць цей поріг подолали, про що автор звернення розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Питання направлять до президента країни

"Спасибі всім, хто поставив свої підписи! Чекаємо розгляду Зеленським. Подивимося - що легше: критикувати за "бізнес на крові" попередника, або забороняти цей та інші злочинні бізнеси з агресором", - написав Кондратюк.

Петиція про заборону гастролей Російський артистів потрапить на розгляд Зеленським

У коментарях до посту шоумена вітають з таким швидким збором підписів. Хоча багато хто не вірить, що президент сам підтримає петицію і задовольнить вимоги Ігоря Кондратюка. У будь-якому випадку, перший крок до повної заборони зроблено, тепер справа за Володимиром Зеленським.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Зеленський відповів, чому залишився жити в резиденції президента, хоча обіцяв цього не робити.

Також ми писали, що замість Разумкова спікером Ради став Стефанчук: шлях від КВК до голови ВР.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом