5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дмитро Разумков жорстко відповів "слугам народу": "Це погано скінчиться"
Дмитро Разумков жорстко відповів "слугам народу": "Це погано скінчиться"

Дмитро Разумков жорстко відповів "слугам народу": "Це погано скінчиться"

Голова фракції "Слуга народу"Давид Арахамія в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" розповів, коли у Дмитра Разумкова можуть відібрати депутатський мандат. Той розкритикував Арахамію за висловлювання.

Подробиці пише "Україна 24".

Яку умову позбавлення мандата назвав Арахамія?

8 жовтня на телеканалі "Україна 24" вийшла програма "Свобода слова Савіка Шустера". Був присутній голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і колишній спікер ВР Дмитро Разумков. Навколо долі його депутатського мандата точаться чутки про нібито позбавлення звання народного депутата.

Давид Арахамія розповів про майбутнє депутатського мандата Дмитра Разумкова

Разумков особисто запитав Арахамію: "Будете мандат у мене забирати? Ви особисто". На що відповідач парирував розгорнутою відмовою. Зі слів Арахамії зрозуміло, що Дмитра Разумкова можуть позбавити мандата в тому випадку, якщо його політичне майбутнє буде не збігатися з планами правлячої партії. Трохи завуальовано, зате чесно.

З цього можна зробити висновок, що політичні дії, рішення і висловлювання Разумкова надалі стануть або перепусткою до парламенту далі, або надгробним каменем на роботі у Верховній Раді.

Критика з боку екс-спікера

Пізніше в програмі "Сьогодні Ранок" на телеканалі "Україна 24" Разумков прокоментував слова Арахамії. На його думку, такий підхід до питання є неправильним. "У колег свої правила і закони, вони їх і пишуть, і просто вигадують. Іноді мені здається, що вони починають на себе брати не тільки функції суду, а й інших органів - ЦВК, і законодавства України, яке вони трактують як їм завгодно", - резюмував Разумков.

Давид Арахамія (ліворуч) та Дмитро Разумков (праворуч)

Нагадаємо, чиновника звільнили 7 жовтня голосуванням у парламенті. За це проголосувала велика частина депутатів, хоча знайшлися ті, хто розкритикував рішення "Слуг народу", які ініціювали звільнення свого ж представника.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Зеленський відповів, чому залишився жити в резиденції президента, хоча обіцяв цього не робити.

Також ми писали, що Путін роздратований: "Це сильний удар по Кремлю", - Кулеба.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом