5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Осадча опублікувала єдине відео із закритої вечірки "Слуг народу": Арахамія діджей
Осадча опублікувала єдине відео із закритої вечірки "Слуг народу": Арахамія діджей

Осадча опублікувала єдине відео із закритої вечірки "Слуг народу": Арахамія діджей

Катерина Осадча стала єдиною журналісткою, яку пустили на закриту вечірку депутатів "слуги народу" в Трускавці 2 жовтня. Вона опублікувала відео, як розважаються президент та інші політики.

Відео запальної вечірки доступно на YouTube-каналі.

Ритмічна музика від Давида Арахамії

Грандіозна дискотека проходила під музику голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії. Він представив публіці ексклюзивний DJ-сет і, як сам зізнався Катерині Осадчій, дуже вибірково підійшов до підготовки програми, намагався підібрати різні треки під індивідуальні смаки всіх гостей.

З відео, яке виклала Катерина Осадча, добре помітно, що одним з найлютіших завсідників дискотек є саме Арахамія, адже запальніше нього ніхто не танцював. Хоча жарко було всім присутнім. Чого тільки варті танці народного депутата Мар'яни Безуглої, яка біля себе зібрала всю вогняну атмосферу свята.

Розваги високопоставлених осіб

Поки велика частина депутатів не соромилася згадати молоді роки і з завзяттям показувала всі приховані танцювальні здібності, Володимир Зеленський і його перший помічник Сергій Шефір не дозволяли собі вольності. Обидва стояли осторонь, посміхалися, дивлячись на вечірку і задоволених гостей, трохи пританцьовуючи ногами і киваючи головою в таки музиці.  

Володимир Зеленський і Сергій Шефір на закритій вечірці в Трускавці

Як видно з відео, дискотека вдалася на славу, відчого діджей Давид Арахамія наступного дня прийшов до Верховної Ради з перев'язаною рукою. З'їзд партії закінчився тільки цією невеликою травмою і більше негативних інцидентів у Трускавці не сталося.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Катя Осадча потрапила в скандал з поліцією в Трускавці, довелося вибачатися.

Також ми писали, що Давид Арахамія після виступу в ролі діджея в Трускавці прийшов у Раду з серйозною травмою.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом