Зеленський відповів, чому залишився жити в резиденції президента, хоча обіцяв цього не робити
Зеленський відповів, чому залишився жити в резиденції президента, хоча обіцяв цього не робити

Зеленський відповів, чому залишився жити в резиденції президента, хоча обіцяв цього не робити

На з'їзді депутатів у Трускавці президент Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю програмі "Світське життя", чому залишився жити з держрезиденції, куди раніше клявся не переїжджати.

Інтерв'ю доступне на YouTube-каналі "Світське життя".  

Зеленський планував приватизувати багато держоб'єктів

На початку своєї каденції Володимир Зеленський всіма силами відбивався від можливості переїхати в державну резиденцію. Він критикував своїх попередників, що ті користувалися майном, яке їм не належало, і клявся, що сам не стане ще більше збільшувати витрати на утримання Офісу Президента.

Володимир Зеленський пояснив, чому переїхав жити в резиденцію президента

Зеленський планував велику приватизацію в країні, хоча конкретно резиденцію продавати не збирався. Але і жити там за рахунок держави не хотів. "Я не можу переїхати в якусь резиденцію, тому що наше суспільство почне мене через це... Ну ви розумієте...",- резюмував президент в далекому 2019 році.

Чому змінив рішення?

Катерина Осадча підкараулила Зеленського в Трускавці, щоб задати кілька незручних питань. Серед іншого не забула запитати про резиденцію. Володимир Зеленський пояснив, чому змінив рішення і все-таки переїхав з квартири, де жив на початку президентського терміну. Виявляється, винна охорона глави держави.

Службі охорони необхідний окремий будинок, і Зеленському довелося б купити нерухомість біля своєї квартири, що було неможливо. Тому він був змушений переїхати, адже "якщо охоронці живуть в коридорах, на вулиці, чи повинен президент країни переїжджати в безпечне місце? ".

Природно, коли каденція закінчитися, Зеленському доведеться з'їхати. Президент зізнався, що вже зараз вони з дружиною підбирають варіанти придбання нерухомості.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Зеленський підписав указ про помилування 31 засудженого ветерана війни на Донбасі.

Також ми писали, що Разумков на всю країну розповів правду про відносини, які його пов'язували із Зеленським.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом