Олексій Панін розповів, як до нього залицявся відомий радянський актор Андрій Харитонов
Олексій Панін розповів, як до нього залицявся відомий радянський актор Андрій Харитонов

Олексій Панін розповів, як до нього залицявся відомий радянський актор Андрій Харитонов

Олексій Панін став гостем програми "В гостях у Дмитра Гордона". Російський актор розповів журналісту про досвід "прояву знаків уваги" з боку дорослого і відомого колеги на зйомках фільму, але уточнив, що це не були домагання, хоча ЗМІ його слова перекрутять.

Повне інтерв'ю доступне на YouTube-каналі Гордона.

Історія Олексія Паніна

Олексій Панін обговорив безліч питань з Дмитром Гордоном, але велику увагу після виходу інтерв'ю засоби масової інформації приділили історії з домаганням. І дійсно написали в заголовках, як і припускав Панін, що це сталося, за визнанням самого актора. Хоча особисто він не вважає дії колеги чимось ганебним і протиприродним.

"Ось слово "домагання" це зараз наша преса переверне. Це були знаки уваги",
- уточнив Олексій Панін. Коли акторові було 18 років, він брав участь у зйомках фільму разом з дуже популярним у той час радянським актором Андрієм Харитоновим.

За словами Паніна, всі жінки захоплювалися цією людиною, він перебував на хвилі популярності після зйомок в "Оводі" і "Людині-невидимці". І сам Панін сильно поважав Харитонова, намагався рівнятися на нього, бачив в його особистості справжню зірку екрану. Але одного разу той став приділяти Олексію "знаки уваги", які 18-річний хлопець, зважаючи на свою юність, дурість і недосвідченість, навіть і не зрозумів.

Був інтелігентною людиною

"Це навіть не домагання. Просто він виявляв знаки уваги, які я, в силу віку, ще не зовсім розумів. Коли він побачив перед собою 18-річного дебіла, він не дозволив собі нічого зробити", - так Олексій Панін бачить зараз давню історію. Він запевняє, що надалі, коли два актори знову зустрічалися на майданчику, то спілкувалися дуже привітно, і більше ніяких натяків від Харитонова не було.

Актор Андрій Харитонов домагався до Олексія Паніна

Андрій Харитонов помер в 2019 році від онкологічного захворювання. Панін сказав, що навіть відвідав його незадовго до смерті, адже вважав своїм другом. "Він був у страшному стані. Лікарі сказали, що йому залишилося жити кілька днів, тому він вже опустив руки. Ми тоді багато жартували, намагалися відволікти його розмовами", - резюмував у своїй розповіді гість Дмитра Гордона.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Улюблений актор Путіна" Олексій Панін розповів про секретний будинок президента РФ в Іспанії.

Також ми писали, що таксист загиблого нардепа Антона Полякова підсудний у справі про торгівлю людьми.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны