Як провезти більше багажу в літаку і ні за що не доплачувати?
Як провезти більше багажу в літаку і ні за що не доплачувати?

Як провезти більше багажу в літаку і ні за що не доплачувати?

Часто, готуючись до подорожі, у мандрівників виникає проблема з багажем. Усі речі не поміщаються у валізу. Вихід є. Відома мандрівниця розповіла, як провезти більше багажу в літаку і ні за не доплачувати.

Марі Фе, австралійська блогерка, яка дуже любить подорожі, на своїй сторінці в мережі Instagram розповіла чудовий лайфхак.

Що робити, якщо речі не поміщаються у валізу

Щоб вийти із цього скрутного становища, вам знадобиться усього навсього постільна білизна, яка точно є в кожного. Навіть не весь комплект, а одна лише наволочка. Австралійська блогерка показала, як вона використала цю річ у якості ручної поклажі. 

Щоб зекономити місце у валізі, блогерка склала свої речі у наволочку. Потім вона взяла її з собою в літак разом із рюкзаком, який вона зареєструвала як ручну поклажу.

Марі Фе розповідає туристичні лайфхаки

Зручний лайфхак

Цікаво, що таку саморобну подушку запросто можна використовувати у літаку за призначенням. Тобто покласти під голову. Це допоможе почуватися комфортніше під час перельоту. 

Підписники Марі Фе оцінили такий лайфхак. Багато хто написав у коментарях, що обов’язкого скористається цією порадою під час наступної подорожі. Пост із роликом, де Марі розповіла про свою ідею з подушкою, вподобали більш ніж 60 тимсяч користувачів. Тепер у літаках може побільшати людей із саморобними подушками. 

Хто така Марі Фе

На просторах Instagram Марі Фе дуже відома. Разом із чоловіком вона любить подорожувати. На сторінку подружжя підписані більше мільйона користувачів. Пара публікує поради щодо подорожей, світлини з мандрівок тощо.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що названо найпопулярніші напрямки для подорожі Україною.

Також портал MY.UA писав про дикий туризм далеко від цивілізації: як подорожувати на природу самостійно.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом