19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Львівщині розбився відомий гонщик, загинув зовсім молодим
На Львівщині розбився відомий гонщик, загинув зовсім молодим

На Львівщині розбився відомий гонщик, загинув зовсім молодим

У Львівській області вночі з 8 на 9 жовтня на трасі Київ-Чоп автомобіль DAEWOO Sens вилетів у кювет, в результаті загинуло дві людини - 28-річний гонщик Юрій Новак і чоловік на ім'я Дмитро.

Про аварію повідомляє Obozrevatel з посиланням на Національну поліцію Львівської області.

Деталі ДТП за участю гонщика

Юрій Новак під час руху автомобіля сидів на пасажирському сидінні, на місці водія був чоловік на ім'я Дмитро. DAEWOO Sens не впорався з керуванням, вилетів у кювет і перекинувся, через що Юрія викинуло з салону, а водія затиснуло всередині. Обидва загинули на місці події.

Родичі і друзі Юрія Новака не знають, що робив чоловік в цій машині вночі на трасі, але деякі місцеві ЗМІ пишуть, що тоді проходили нелегальні нічні гонки, організатором деяких був сам загиблий гонщик. Про це Юрій іноді інформував підписників в соціальній мережі Instagram, де у нього було 4 аккаунта.

Чому на незаконні перегони не реагує поліція області, невідомо. Адже змагання проходять на дорозі, де також проїжджають звичайні автомобілі.

Ким був Юрій Новак?

За свої 28 років хлопець встиг багато чого досягти. Захоплювався автогонками, мав спортивний Ford. Іноді організовував змагання на машинах, про що писав на особистих сторінках в Instagram. Також мав власний бізнес-салон з тонування скла. До цього займався продажами автомобілів Tesla.

У Львівській області в смертельній ДТП розбився гонщик Юрій Новак

Близькі згадують про Юру як про добру, світлу, веселу людину, що мала великі плани на майбутнє. За фактом аварії поліція відкрила кримінальну справу - стаття 286 КК України (порушення правил дорожнього руху).

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Холостячка" Злата Огневич пережила екстремальні зйомки, що ледь не закінчилися трагедією.

Також ми писали, що страшна аварія в Польщі забрала життя молодих українців.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом