Найкращі країни для подорожей в 2021 році: куди поїхати на відпочинок
Найкращі країни для подорожей в 2021 році: куди поїхати на відпочинок

Найкращі країни для подорожей в 2021 році: куди поїхати на відпочинок

Журнал з величезною безапеляційною репутацією Condé Nast Traveler, думці якого довіряє безліч читачів по всьому світу, назвав двадцять країн, куди найкраще їхати на відпочинок в 2021 році.

Подробиці пише офіційний сайт CN Traveler.

Перша п'ятірка в рейтингу держав

Щоб скласти рейтинг, журнал провів масштабне опитування серед своїх респондентів. 2021 рік був більш вдалим на подорожі в порівнянні з попереднім, адже кордони багатьох країн відкрилися, тому спраглі до відпочинку туристи могли вибирати серед великої кількості варіантів.  

Португалія - на першому місці в рейтингу кращих країн для подорожей

Що цікаво, в першу п'ятірку увійшли тільки дві європейські країни. А взагалі верхня чверть списку виглядає наступним чином: Португалія, Нова Зеландія, Японія, Марокко, Шрі-Ланка. Помітно, що люди занудьгували за тропіками і жаркими пляжами, тому в 2021 році віддавали перевагу островами і узбережжям, де можна вдосталь позасмагати і скупатися.

Куди ще жадали відправитися туристи?

Список, що залишився, не надто дивує. Мандрівники не поспішали відлітати в далеку далечінь, забуті екзотичні місця. Більшість вибирало знайомі популярні країни, де можна і на море з'їздити, і на архітектуру подивитися, і смачної їжі поїсти, і сувенірів додому привезти.  

Журнал Condé Nast Traveler склав список з 20 країн, найкращих для туристів в 2021 році

На наступних п'ятнадцяти сходинках в рейтингу найпопулярніших і кращих країн для туристів розташувалися: Італія, Ісландія, Греція, Хорватія, Туреччина, Норвегія, Мальдіви, Кенія, Ірландія, Ізраїль, Австралія, Швейцарія, Індонезія, Ботсвана, Філіппіни.

Журнал Condé Nast Traveler - один із найзнаменитіших у світі. Його називають "біблією для туристів", що говорить про повну довіру серед читачів. Виходить раз на місяць і розкриває всі красоти планети Земля на радість майбутнім мандрівникам.

Раніше портал MY.UA повідомляв, перехід на зимовий час: чому це небезпечно і як захистити організм.

Також ми писали, що не палінням єдиним: топ-10 найнебезпечніших щоденних звичок людини.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом