Закон про колаборантів: Нацкорпус пояснив, як боротися з агентами Кремля
Закон про колаборантів: Нацкорпус пояснив, як боротися з агентами Кремля

Закон про колаборантів: Нацкорпус пояснив, як боротися з агентами Кремля

Національний Корпус розповів, що російсько-українська війна – це не лише бойові дії на Донбасі, але й протистояння агентам Кремля всередині держави, що потребує обов’язкового прийняття закону про колаборантів.

Про це розповідається на офіційному сайті Національного Корпусу.

Передусім на сайті підкреслюється, що війна, яку Росія веде проти України, - гібридна. Нацкорпус зазначає, що РФ займається інформаційною пропагандою на території України та поширює ідеологію "русского мира". І все це, підкреслено у публікації, - завдяки колаборантам і зрадникам, п’ятій колоні, проти якої також потрібно вести боротьбу.

Тому, на думку Нацкорпусу, владі варто прийняти закон проти колабораціонізму, аби притягнути до відповідальності усіх, хто погоджується співпрацювати з РФ. На сайті зазначається, що його можна було би використати у боротьбі з кремлівськими агентами. Тим не менш, представники Нацкорпусу зауважують, що влада на подібні дії не зважується, законопроєкти про боротьбу з колабораціонізмом №5143 та 5144 залишаються проігнорованими.

А тим часом, попереджає Нацкорпус, колаборанти вже почали агітувати проти цього закону, розповсюджуючи фейки. "Що за цим законом до кримінальної відповідальності притягнуть усіх жителів окупованих територій. Але це не так – покарання отримають лише ті, хто займався агітацією за окупаційну владу та ворожою пропагандою, допомагав організовувати псевдореферендуми, фінансував терористів та окупантів", - повідомлено на сайті.

Як повідомляв My.ua, Довбиш і Зайчук разом дали перше інтерв’ю про справу, яку завели проти черкаських ветеранів.

Також My.ua писав про те, що Червонописький розповів, чи влада пішла на діалог після протесту ветеранів під ОП.

Источник материала
Поделиться сюжетом